Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Εφαρμογή των ενδεικνυόμενων μέτρων για τον κορωνοϊό από όλους του Δήμους, συστήνει η Ένωση Δήμων Κύπρου
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/03/2020 12:10


Η Ένωση Δήμων Κύπρου καλεί όλους τους Δήμους να ενεργούν ανάλογα και χωρίς καθυστέρηση στη λήψη και εφαρμογή των ενδεικνυόμενων και προτεινόμενων μέτρων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την εμφάνιση των πρώτων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο, η Ένωση Δήμων Κύπρου συστήνει ψυχραιμία για αντιμετώπιση της υφιστάμενης κατάστασης με νηφαλιότητα και χωρίς πανικό.


Καλεί όλους τους Δήμους όπως λαμβάνουν υπόψη, για όλο το φάσμα των αρμοδιοτήτων και δραστηριοτήτων τους, τα δελτία Τύπου που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας, καθώς και τα όποια διατάγματα του Υπουργού Υγείας και να ενεργούν ανάλογα και χωρίς καθυστέρηση στη λήψη και εφαρμογή των ενδεικνυόμενων και προτεινόμενων μέτρων.

(ΚΥΠΕ/ΕΛΑ/ΓΧΡ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C