Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Καλεί σε στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου και κλείνει πάρκα και πάρκινγκ ο Δήμος Λάρνακας
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 23/03/2020 12:03


Εκκληση για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα, απευθύνει ο Δήμος Λάρνακας, που κλείνει δημόσια πάρκα και χώρους στάθμευσης.  
 
Σε γραπτή ανακοίνωση «ο Δήμος καλεί το κοινό και τις επιχειρήσεις όπως στηρίξουν οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας και το πρόγραμμα #μένωσπίτι και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας».
 
Προσθέτει ότι «με το προσωρινό κλείσιμο αρκετών επιχειρήσεων αρκετός κόσμος έμεινε χωρίς εισόδημα και πολλοί χωρίς τρόφιμα».
 
Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά όλος ο κόσμος, αλλά και μερίδα δημοτών της Λάρνακας, καλούνται όσοι μπορούν αν βοηθήσουν το κοινωνικό έργο και την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Λάρνακας εισφέροντας οποιοδήποτε ποσό, στον Λογαριασμό 314-01-244-239-04 (Ελληνική Τράπεζα).

Εν τω μεταξύ «στα πλαίσια λήψης μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Δήμος Λάρνακας αποφάσισε το κλείσιμο του Δημοτικού Κήπου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου και Λεωνίδα Κιούπη. Η ανάγκη για προσωρινό κλείσιμο του Δημοτικού Κύπρου προέκυψε από το γεγονός ότι στον συγκεκριμένο χώρο συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος, ενώ τα πλείστα άτομα δεν συμμορφώνονται με την διατήρηση απόστασης  των δύο μέτρων μεταξύ τους».
 
Παράλληλα, «κλειστός θα παραμείνει ο Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης της περιοχής Μακένζι. Ανάλογα με τις εξελίξεις ο Δήμος Λάρνακας πιθανόν να προβεί και στο κλείσιμο άλλων δημοτικών πάρκων και χώρων στάθμευσης, ως ένα μέτρο περιορισμού μαζικής συνάθροισης».
 
Ο Δήμος Λάρνακας «καλεί το κοινό όπως αποφεύγει τον συνωστισμό σε ανοικτούς χώρους και τηρεί πιστά τις οδηγίες για αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού».

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΒΑ)
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C