Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’
Νέα μέτρα για περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού λαμβάνει ο Δήμος Στροβόλου
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 13/03/2020 13:04Νέα προληπτικά μέτρα για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Δήμος Στροβόλου.
 
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Στροβόλου  αναφέρει ότι το Αθλητικό Κέντρο, το Πολιτιστικό Κέντρο, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και η Δημοτική Λαϊκή Αγορά θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
 
Η υποβολή και παραλαβή των αιτήσεων, για άδειες οικοδομής, για άδειες πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χρήσης μεγάφωνων, σκύλων και άλλες άδειες, αναστέλλεται μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
 
Επίσης, η υποβολή εγγράφων ή/και παραλαβή εντύπων για σκοπούς τέλεσης πολιτικού γάμου, αναστέλλεται μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
 
Το Δημοτικό Ταμείο, όπως ανακοινώνει ο Δήμος Στροβόλου, θα παραμείνει ανοικτό, αλλά ο Δήμος προτρέπει το κοινό οι πληρωμές να γίνονται  ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.
 
Εξάλλου, ο Δήμος επαναλαμβάνει την παράκληση όπως το κοινό περιορίσει τις επισκέψεις του στο Δημοτικό Μέγαρο αποκλειστικά στις απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις και καλεί το κοινό να αποφεύγει τη χρήση των παιδικών χαρών στα δημοτικά πάρκα.
 
Τα μέτρα αυτά, όπως σημειώνει, είναι δυνατόν να παραταθούν/ διαφοροποιηθούν, ανάλογα με τις εξελίξεις, ή/και οδηγίες που θα δοθούν και από το Κεντρικό Κράτος.

 (ΚΥΠΕ/ΓΒΑ) 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C