Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Προγράμματα πρακτικής εξάσκησης στο Κέντρο Αριστείας RISE ανακοινώνει ο Δήμος Λευκωσίας
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 02/04/2020 09:23


Το Κέντρο Αριστείας, Έρευνας και Καινοτομίας στους τομείς των Διαδραστικών Μέσων, Ευφυών Συστημάτων και Αναδυόμενων Τεχνολογιών RISE ανακοινώνει τρία νέα προγράμματα πρακτικής εξάσκησης για προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές και άτομα τα οποία έχουν αποφοιτήσει από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εντός του 2019.
 
Σύμφωνα με τον Δήμο Λευκωσίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργασθούν με τις Ερευνητικές Ομάδες και να έρθουν σε επαφή με το οικοσύστημα των ακαδημαϊκών και ερευνητών του Κέντρου.
 
Το Κέντρο Αριστείας RISE είναι το αποτέλεσμα κοινοπραξίας με επικεφαλής τον Δήμο Λευκωσίας, των τριών δημοσίων πανεπιστημίων της Κύπρου (Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπριων) και δύο διεθνών εταίρων, του Max Planck Institute for Informatics (Γερμανία) και του University College London (Ηνωμένο Βασίλειο).
 
Διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στη μεταφορά γνώσης και τεχνολογίας στην περιοχή και αποσκοπεί να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος της ακαδημαϊκής έρευνας και της βιομηχανικής καινοτομίας, προς την κατεύθυνση της επιστημονικής, τεχνολογικής και οικονομικής ανάπτυξης της Κύπρου και της Ευρώπης.
(ΚΥΠΕ/ΑΧΡ/ΜΚ)

 
 
 

 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C