Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Ο Δήμος Λευκωσίας θέτει στη διάθεση του Ερυθρού Σταυρού 8 μικρά λεωφορεία
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 20/03/2020 10:54


Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι θέτει στη διάθεση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού 8 μικρά λεωφορεία μαζί με τον οδηγό τους και ένα άτομο βοηθό για όλο το διάστημα που θα διαρκέσει η έκτακτη υπηρεσία του για στήριξη των ατόμων της 3ης ηλικίας και των ευάλωτων ομάδων που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι ή που δεν έχουν κάποιο άτομο για την αγορά και μεταφορά των αναγκαίων αγαθών στο σπίτι τους της υλοποίησης της δράσης.
 
Ο Δήμος Λευκωσίας διευκρινίζει ότι τα λεωφορεία θα τεθούν στη διάθεση του Ερυθρού Σταυρού για την εξυπηρέτηση των ατόμων που κατοικούν στην Επαρχία Λευκωσίας.
 
Όπως έχει ανακοινώσει ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, τα άτομα που έχουν ανάγκη μπορούν να τηλεφωνούν στον αριθμό 22504419, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 9.00πμ μέχρι τη 1.00μμ, αναφέροντας τις ανάγκες τους και εθελοντές του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού θα επικοινωνούν απευθείας μαζί τους και θα αναλαμβάνουν τη μεταφορά των ζητουμένων αγαθών (τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων) στο σπίτι τους, το συντομότερο δυνατό.

(ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΓΧΡ)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C