Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Τρεις χιλιάδες ευρώ προσφέρει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Νοσοκομείο Αναφοράς
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 30/03/2020 11:38


Ποσό τριών χιλιάδων ευρώ προσφέρει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου ομόφωνα αποφάσισε όπως παραχωρήσει ποσόν ύψους 3000 ευρώ στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που αντιμετωπίζει ως μια νευραλγική νοσοκομειακή μονάδα πρώτης γραμμής».
 
Ο Δήμος προτρέπει τους Αμμοχωστιανούς «όπως συμμορφώνονται με τις εκάστοτε οδηγίες της κυβέρνησης και του επιστημονικού κόσμου της Κύπρου και να συμβάλουν θετικά στη διαχείριση αυτής της σοβαρής κρίσης κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
 
Ο Δήμος Αμμοχώστου στην ανακοίνωση του εκφράζει «τον θαυμασμό και την αμέριστη συμπαράσταση του στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό της Κύπρου  που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή  και δίνει τη μεγάλη  μάχη με τον αόρατο εχθρό».
 
Αυτή η μάχη, καταλήγει η ανακοίνωση «θα περάσει σύντομα και θα είμαστε πάλι σε θέση να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες. Μένουμε σπίτι για το δικό μας καλό και ολόκληρης της πατρίδας μας».
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΑΧΡ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C