Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Την προώθηση έργων για αθλητική υποδομή Πάφου, συζήτησαν Δημάρχος Πάφου - Πρόεδρος ΚΟΑ
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 27/01/2020 18:08


Την προώθηση έργων που αφορούν την αθλητική υποδομή της Πάφου συζήτησαν σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος και αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Στο πλαίσιο συνάντησης, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Πάφου, συζητήθηκε το θέμα της αναβάθμισης του Ιακώβειου Σταδίου και αποφασίστηκε όπως ζητηθεί και πραγματοποιηθεί σύντομα συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου και τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, προκειμένου να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση και την εκτέλεση του έργου.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της αναβάθμισης των χώρων αθλοπαιδιών του Δήμου Πάφου με την δημιουργία 4 γηπέδων με ακριλική επιφάνεια στα πάρκα ΟΠΑΠ και Αλεξανδρουπόλεως αντίστοιχα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Προγράμματος Κοινωνικού Αθλητισμού του ΚΟΑ, καθώς και η αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Ευαγόρας Παλληκαρίδης».

Ο Δήμαρχος Πάφου έθεσε επίσης στον Πρόεδρο του ΚΟΑ το ζήτημα της δημιουργίας στην πόλη ενός σύγχρονου πολυχώρου αθλητισμού για την προπόνηση και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εκατοντάδων αθλητών τζούντο, ενόργανης γυμναστικής, χειροσφαίρισης και άλλων αθλημάτων που διαθέτει σήμερα η Πάφος, γεγονός που έτυχε θετικής αντιμετώπισης από τον Οργανισμό.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου, τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη συνόδευαν το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Λεόντιος Τσέλεπος, η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη και ομάδα υπηρεσιακών.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΗΦ) 

 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C