Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Διάλογο με τους δημότες του για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο οδικού δικτύου, είχε ο Δήμος Στροβόλου
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 18/02/2020 13:49


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Δημόσια Παρουσίαση στον Δήμο Στροβόλου από τα αρμόδια κυβερνητικά Τμήματα (Τμ. Πολεοδομίας και Τμ. Δημοσίων Έργων) για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο του οδικού δικτύου της περιοχής στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, στο πλαίσιο της πάγιας τακτικής για ενημέρωση των δημοτών για θέματα που τους αφορούν άμεσα ή και τους επηρεάζουν, ο Δήμος Στροβόλου άνοιξε τις πύλες του Δημοτικού Μεγάρου για τους δημότες, οι οποίοι έδωσαν μαζικά το παρών τους και συμμετείχαν ενεργά στον διάλογο, θέτοντας ερωτήματα στις λειτουργούς των αρμόδιων κυβερνητικών Τμημάτων.
 
Όλες οι παρατηρήσεις, εισηγήσεις και ερωτήσεις των δημοτών που ετέθησαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αλλά και όσες υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, θα τεθούν ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την συνεδρίαση της 25ης Φεβρουαρίου, οπότε και θα ληφθεί η τελική απόφαση για τα σχεδιαζόμενα κατασκευαστικά έργα.
(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΧΡ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C