Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Διευκρινίσεις από Έιντε ζητά το ελληνικό YΠΕΞ, τον καλεί να πει αν ο Τσαβούσογλου δέχθηκε κατάργηση των «παρεμβατικών δικαιωμάτων» και της Συνθήκης Εγγυήσεως από την πρώτη μέρα της λύσης      CNA   Επιστρέφει στην Λευκωσία ο Εϊντε, Δευτέρα πρωί συναντάται με τον ΠτΔ     CNA   Συλλούρης: Πολιτική πίεση στην Τουρκία και ευθυγράμμιση με τα συμφέροντα των ισχυρών      CNA   Ο Φάκελος της Κύπρου εξετάζεται για στοιχεία για αγνοουμένους, είπε ο Πρόεδρος της Βουλής     CNA   Ο Πρόεδρος επιδιώκει την συνεργασία όλων με στόχο την επανένωση, λέει ο Φωτίου     CNA   Λακκοτρύπης: Η Κύπρος συνεχίζει τον ενεργειακό της σχεδιασμό και αυτή είναι η απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα     CNA   Στο τελικό στάδιο η προκήρυξη του έργου δρόμου Πάφου – Πόλης, δήλωσε ο Υπ. Μεταφορών     CNA   Ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις στην Κω, αρχίζουν έργα για επιδιόρθωση των ζημιών στο λιμάνι     CNA   

Η Ηλεκτροκύκλωση Κύπρου εντάχθηκε στο WEEE Forum
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/06/2017 14:12


Η Ηλεκτροκύκλωση Κύπρου, το Συλλογικό Σύστημα Διαχείρισης Απόβλητων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, υπέγραψε σήμερα συμφωνία ένταξης στο WEEE Forum, τον Οργανισμό Ομπρέλα για τα Συλλογικά Συστήματα Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Hλεκτρονικού Εξοπλισμού.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για την υπογραφή της συμφωνίας βρίσκονται στην Κύπρο ο Γενικός Γραμματέας του WEEE Forum Pascal Leroy και η Τεχνική Διευθύντρια του Οργανισμού Lucia Hererras Martines.
 
Η Ηλεκτροκύκλωση Κύπρου θεωρεί πως η τεχνογνωσία και η εμπειρία που θα αποκτήσει μέσω του WEEE Forum και των μελών του, θα συμβάλει σημαντικά τόσο στη βελτίωση των υφιστάμενων διαδικασιών του Οργανισμού όσο και στην αύξηση των ποσοτήτων συλλογής και ανακύκλωσης του Οργανισμού και επομένως και των εθνικών στόχων της Κύπρου, αναφέρεται.
 
O Οργανισμός WEEE Forum έχει ως μέλη του 32 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα συλλογικά συστήματα διαχείρισης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων από όλο τον κόσμο και αποστολή του είναι η υποστήριξη των μελών του για την επίτευξη των στόχων συλλογής και ανακύκλωσης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.
 
(ΚΥΠΕ/ΑΓΚ/ΓΧΡ)


 
** Η είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/07/2017
Όγκος:155.153,38
CSE:75,990  0,080%
FTSE/CySE:45,540  0,110%
Λευκωσία37°C
Λάρνακα31°C