Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Βραβείο Πράσινη Πόλη στον Δήμο Στροβόλου
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 25/02/2020 15:24


Το βραβείο Πράσινη Σημαία απονεμήθηκε στον Δήμο Στροβόλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους εκ μέρους του Δήμου Στροβόλου παρέλαβε το βραβείο Πράσινη Σημαία. Η φετινή διάκριση του Δήμου αφορά το έργο «Ορθολογιστική Διαχείριση Υδάτινων Πόρων».

Ο Δήμος Στροβόλου, σημειώνει ότι παραμένει στο Δίκτυο των Πράσινων Πόλεων & Κοινοτήτων της Κύπρου του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης έχοντας ως προτεραιότητα πάντοτε την αειφόρο ανάπτυξη. Το γεγονός, αναφέρει, ότι η Πράσινη Σημαία θα συνεχίσει να κυματίζει στο Δημοτικό Μέγαρο αποτελεί αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών του Δήμου να καταστεί μια πράσινη πόλη.
 
(ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΓΒΑ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C