Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ικανοποίηση εξέφρασε ο ΥΠΕΞ για απόφαση των 28 για στοχευμένα μέτρα κατά ενεργειών στην ΑΟΖ     CNA   Η ΕΕ σήμερα μίλησε και μίλησε σταθερά και καθαρά, με μία φωνή, λέει ο Ελληνας ΥΠΕΞ     CNA   Ανησυχία εκφράζει ο Ιρλανδός Πρόεδρος για κατάσταση στη Β. Συρία και τουρκικές κινήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ     CNA   Μεγάλη πρόκληση για Κύπρο και Ελλάδα ο τρόπος αντιμετώπισης των ΜΕΔ, τόνισε ο ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας     CNA   Διερευνάται ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από νυν και πρώην στελέχη της Ελεγκτικής Υπηρεσίας      CNA   

Προδρόμου: Ο Πρόεδρος δεν καταφέρθηκε εναντίον πολιτών, έκρινε την ηγεσία και τις πολιτικές του ΑΚΕΛ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/05/2019 18:49Ο Πρόεδρος δεν καταφέρθηκε εναντίον πολιτών, αντίθετα είπε ότι σέβεται τον κόσμο της αριστεράς, αναφέρει σε γραπτή του απάντηση στο ΑΚΕΛ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, σημειώνοντας πως ο Πρόεδρος έκρινε την ηγεσία και τις πολιτικές του ΑΚΕΛ.

«Αν το ΑΚΕΛ είχε πράγματι διαβάσει την ομιλία του Προέδρου θα είχε διαπιστώσει ότι κάθε άλλο παρά έχει κατακρίνει ή καταφέρθηκε εναντίον πολιτών. Τουναντίον διευκρίνισε ότι δεν μιλά για τον κόσμο της αριστεράς, τον οποίο επί λέξει είπε ότι σέβεται», αναφέρει η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:14/10/2019
Όγκος:272.497,74
CSE:66.260  -0.330%
FTSE/CySE:39.960  -0.270%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα33°C