Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βουλγαρίας      CNA   Η επενδυτική κουλτούρα στην Κύπρο περιορίζεται σε καταθέσεις και ακίνητα, λέει ο Πρόεδρος CFA Society Cyprus     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Σόφιας και Πάσης Βουλγαρίας     CNA   Δεν υπάρχει λόγος πανικού, λέει στο ΚΥΠΕ για τον κορωνοϊό ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο     CNA   Στο Νοσοκομείο Λεμεσού γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία     CNA   Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του 38χρονου υπόπτου για την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα     CNA   `Μια χαρά` οι μαθητές και συνοδοί που επέστρεψαν από Μιλάνο, δηλώνει ο Υπ. Υγείας     CNA   -Μέχρι τέλους θα διερευνηθούν όσες υποθέσεις καταγγελθούν, δήλωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης

Προδρόμου: Ο Πρόεδρος δεν καταφέρθηκε εναντίον πολιτών, έκρινε την ηγεσία και τις πολιτικές του ΑΚΕΛ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/05/2019 18:49Ο Πρόεδρος δεν καταφέρθηκε εναντίον πολιτών, αντίθετα είπε ότι σέβεται τον κόσμο της αριστεράς, αναφέρει σε γραπτή του απάντηση στο ΑΚΕΛ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, σημειώνοντας πως ο Πρόεδρος έκρινε την ηγεσία και τις πολιτικές του ΑΚΕΛ.

«Αν το ΑΚΕΛ είχε πράγματι διαβάσει την ομιλία του Προέδρου θα είχε διαπιστώσει ότι κάθε άλλο παρά έχει κατακρίνει ή καταφέρθηκε εναντίον πολιτών. Τουναντίον διευκρίνισε ότι δεν μιλά για τον κόσμο της αριστεράς, τον οποίο επί λέξει είπε ότι σέβεται», αναφέρει η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:25/02/2020
Όγκος:121.951,85
CSE:65.510  -0.760%
FTSE/CySE:39.370  -0.810%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα22°C