Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Ομάδα επιτήρησης εφαρμογής των μέτρων, συστήνει ο Δήμος Π. Χρυσοχούς
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 25/03/2020 20:12


Ομάδα επιτήρησης εφαρμογής των μέτρων, συστήνει ο Δήμος Π. Χρυσοχούς, σύμφωνα με τον Δήμαρχο  Πόλης Χρυσοχούς Γιώτη Παπαχριστοφή.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ  ο κ. Παπαχριστοφή , στον Δήμο  Πόλης Χρυσοχούς έχει συσταθεί ομάδα που θα επιτηρεί τους πλανοδιοπώλες, τις συγκεντρώσεις στις πλατείες και στους δημόσιους χώρους, αλλά  και στο παραλιακό μέτωπο.

Στην ομάδα συμμετέχουν, όπως ανέφερε,  τέσσερα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Πόλης Χρυσοχούς, ο αντιδήμαρχος και ο ίδιος ως  δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, 

Ο κ. Παπαχριστοφή σημείωσε πως για την επιτήρηση των μέτρων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση σημαντική είναι και η συνδρομή των μελών του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, με τα οποία ο Δήμος βρίσκεται σε στενή συνεργασία.


Στόχος μας συνέχισε, είναι ο σεβασμός στους νόμους και στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση μέχρι να ξεπεραστεί η πανδημία που έχει λαβώσει όλον τον κόσμο, κατέληξε.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ) 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C