Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αναστασιάδης και Ακιντζί ενημερώθηκαν για τις τεχνοκρατικές διαβουλεύσεις στο Μοντ Πελεράν     CNA   Ο τουρκικός στρατός θα πρέπει να φύγει από την Κύπρο, λέει ο N. Κοτζιάς     CNA   Υπ. Δικαιοσύνης: Μελέτη εντοπίζει ανεπαρκείς ποινές σε θύτες σεξουαλικής βίας     CNA   Πορείες σε πολλές χωρές σε ένδειξη δυσαρέσκειας προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ     CNA   Το τουρκικό κοινοβούλιο ενέκρινε το σχέδιο συνταγματικής αναθεώρησης     CNA   Tέλος Ιανουαρίου αναμένεται να είναι έτοιμο το κατηγορητήριο για τη νέα υπόθεση εναντίον της Τρ. Κύπρου     CNA   Δύο αγώνες το Σάββατο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Το ΓΕΕΦ απαντά σε δημοσιεύματα και λέει πως δεν εμπλέκεται σε πολιτικά θέματα
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/02/2014 11:04


Το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) διευκρινίζει πως αποτελεί όργανο της Κυβέρνησης, υπό τον Υπουργό Άμυνας, εκτελεί εντολές και δεν εμπλέκεται σε πολιτικά θέματα.

Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου της 21ης Φεβρουαρίου 2014, που αφορούσαν εκφρασθείσες θέσεις του ΓΕΕΦ στη Συνεδρία της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014, σχετικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης των Ημικρατικών Οργανισμών, το ΓΕΕΦ αναφέρει πως στο πλαίσιο αυτό δεν έθεσε καμία προϋπόθεση και υπερτονίστηκε, κατ’ επανάληψη και επίμονα, ότι δεν θέτει προϋποθέσεις. 

Όπως προσθέτει, ενημέρωσε την Επιτροπή Άμυνας της Βουλής για το έργο που παρέχουν οι υπόψη ημικρατικοί οργανισμοί και επεσήμανε τί θα ήθελε και θα πρέπει να παρέχεται στην ΕΦ κάτω από οποιανδήποτε μορφή ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ημικρατικών οργανισμών.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.

   

Κλείσιμο:20/01/2017
Όγκος:467.901,36
CSE:69,770  -0,510%
FTSE/CySE:41,400  -0,190%
Λευκωσία17°C
Λάρνακα18°C