Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Με τον Δήμαρχο Πάφου συναντήθηκε η Ύπατη Αρμοστής της Ινδίας στην Κύπρο
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 10/01/2020 17:26


Την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ του Δήμου Πάφου και της Ύπατης Αρμοστείας της Ινδίας στην Κύπρο συζήτησαν και αποφάσισαν σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος και η νέα Ύπατη Αρμοστής της Ινδίας στην Κύπρο Madhumita Hazarika Bhagat.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της στη Λευκωσία, η κ. Bhagat επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμο Πάφου και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τις δραστηριότητες της Τοπικής Αρχής στους τομείς της ανάπτυξης, της τουρισμού και του πολιτισμού.

Τόσο ο κ. Φαίδωνος όσο και η κ. Bhagat συμφώνησαν όπως εργαστούν από κοινού για την προώθηση των διμερών σχέσεων με τρόπο συγκεκριμένο και αποτελεσματικό, διευρύνοντας την ήδη στενή συνεργασία που Δήμος Πάφου και Πρεσβεία της Ινδίας έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια.

(KYΠΕ/ΚΠ/ΑΓΚ)

 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C