Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Η ύβρις είναι η επιλογή εκείνου που δεν μπορεί να αποδεχθεί την Ιστορία του, λέει το ελληνικό ΥΠΕΞ για την Τουρκία      CNA   Στις Βρυξέλλες για το Συμβ. Εξωτερικών Υποθέσεων ο ΥΠΕΞ, θα συναντήσει και τον Μπορέλ     CNA   Ημερίδα για αναβάθμιση της επιμόρφωσης των αξιωματικών της ΕΦ στις διαβαθμισμένες πληροφορίες     CNA   Μικτές δημοσκοπήσεις στη Βρετανία: Από διαφορά μόνο 6% έως αυτοδυναμία Τζόνσον     CNA   Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί      CNA   Δεκάδες νεκροί σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Νέο Δελχί     CNA   Αστυνομικός έλεγχος σε νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία μετά την παρουσία ατόμου που σχετίζεται με θύμα απόπειρας φόνου     CNA   Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΓΝ Λάρνακας άνδρας που έπεσε από ύψος τριών μέτρων      CNA   Ομόνοια-Δόξα και Απόλλων - ΑΕΚ για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα     CNA   

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Λουτ είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης (2)
ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 01/03/2019 13:02


Τηλεφωνική επικοινωνία με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, όπως δήλωσε μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο κ. Προδρόμου ανέφερε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κ. Λουτ και για την εξέλιξη των διαβουλεύσεων που γίνονται προκειμένου να συνομολογηθούν οι όροι αναφοράς.

Ανέφερε ακόμη πως ο Πρόεδρος ενημέρωσε επίσης τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, και για τα διάφορα θέματα τα οποία συζητήθηκαν σε αυτή τη συνάντηση.

"Ακολούθησε συζήτηση, εκφράστηκαν απόψεις, εκτιμήσεις. `Ηταν μια δημιουργική και εποικοδομητική συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου", είπε ο κ. Προ

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:06/12/2019
Όγκος:171.003,81
CSE:65.550  0.690%
FTSE/CySE:39.410  0.770%
Λευκωσία211°C
Λάρνακα21°C