Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Βοήθεια παράσχει το Κ.Σ. Κουκλιών στους ηλικιωμένους , ακόμη και μαγειρεμένο φαγητό
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 20/03/2020 07:39Έτοιμο να παράσχει βοήθεια σε όσους κατοίκους  δυσκολεύονται στην μετακίνηση τους είναι το Κ.Σ. Κουκλιών ενώ γυναίκα κάτοικος Κουκλιών εξέφρασε την προθυμία της να μαγειρεύει φαγητό για τα άτομα της τρίτης ηλικίας της κοινότητας της αφιλοκερδώς με την παραχώρηση υλικών από την κοινοτική αρχή. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Κ.Σ. Κουκλιών κάλεσε όσους χρειάζονται βοήθεια να επικοινωνούν με το 26812812, στα  γραφεία του  Κ.Σ. Κουκλιών.

Εξάλλου με γραπτή ανακοίνωση, ο  κοινοτάρχης του Κ.Σ. Κουκλιών  Μιχαλάκης Νικολάου ευχαρίστησε δημόσια  συγχωριανή του, που δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομα της, και η οποία είναι πρόθυμη να  μαγειρεύει αφιλοκερδώς για όσους έχουν ανάγκη, κυρίως ηλικιωμένους και κλινήρεις.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κουκλιών θα της παράσχει τα υλικά για αυτή την προσπάθεια της, καταλήγει η ανακοίνωση.
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΧΡ)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C