Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Συνάντηση Δημάρχου Πάφου με ομάδα Ευρωπαίων εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στο Erasmus+
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 26/02/2020 18:50Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ευρώπη και αφορούν ιδιαίτερα τον ευαίσθητο τομέα της νεολαίας, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος με ομάδα εκπαιδευτικών από Γαλλία, Ιταλία, Σουηδία και Ρουμανία, που επισκέπτεται την Πάφο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus Plus.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα μεγάλα προβλήματα που προκύπτουν στον τομέα της εκπαίδευσης από τις μεταναστευτικές ροές, θέμα που απασχολεί και ενδιαφέρει πρωτίστως τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου. 

Ο Δήμαρχος Πάφου ενημέρωσε επίσης τους φιλοξενούμενους εκπαιδευτικούς για τις δραστηριότητες που αναπτύσσει ο Δήμος στον τομέα των διεθνών σχέσεων, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, καθώς και για την ευρύτερη δράση της Τοπικής Αρχής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η ομάδα του Erasmus+ αποτελείται από 25 μαθητές και 9 καθηγητές και φιλοξενείται στην Πάφο από το Γυμνάσιο «Παναγίας Θεοσκέπαστης».

(KYΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ) 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C