Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Ο Δήμος Λάρνακας τίμησε τις γυναίκες εργαζόμενες με φυλακτό από την Europa Donna
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 09/03/2020 13:27


Με ένα φυλακτό από την Europa Donna, τίμησε σήμερα ο Δήμος Λάρνακας τις γυναίκες – εργαζόμενες με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας συνάντησε  σήμερα στο γραφείο του το γυναικείο  προσωπικό του Δήμου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που τιμάται στις 8 Μαρτίου».
 
Προστίθεται ότι «για τον Δήμο Λάρνακας η Ημέρα της Γυναίκας είναι κάτι πιο σημαντικό από τα εθιμοτυπικά. Η  γυναίκα σύζυγος, μάνα, κόρη, γιαγιά, εγγονή, η γυναίκα εργαζόμενη, επιχειρηματίας, η γυναίκα που αγωνίζεται κάθε μέρα, που βιώνει τις αδικίες, τις ανισότητες μισθολογικά, εργασιακά, προσωπικά, στα μικρά και στα μεγάλα».
 
Θέλοντας να ξεφύγει από τα στερεότυπα, ο Δήμος Λάρνακας «συμβολικά, αναγνωρίζοντας τον πολύπλευρο ρόλο των εργαζομένων του, παραχώρησε σε όλες τις εργαζόμενες του Δήμου, μια ώρα από τον προβλεπόμενο εργασιακό χρόνο. Επίσης, πρόσφερε στην κάθε εργαζόμενη ένα φυλακτό από την Europa Donna, με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού».
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C