Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, στην Κύπρο και οι Ισραηλινοί     CNA   Αποφάσεις για την ενεργειακή πολιτική και τις καμπίνες των φορτηγών υιοθέτησε το Συμβούλιο     CNA   Κυκλοφόρησαν μαζί δύο διμηνιαίες εκθέσεις του Προέδρου Τραμπ για την Κύπρο     CNA   ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ διεκδικούν σήμερα το τρόπαιο του Κυπέλλου Κύπρου στο ποδόσφαιρο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΛΑΜ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 18/07/2017 20:32


Δηλώσεις Εκπροσώπου Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδη Γεάδη, μετά το Εθνικό Συμβούλιο

Κρίναμε σωστό να επιστρέψουμε στο Εθνικό Συμβούλιο, αφού πλέον η συζήτηση επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα του Κυπριακού προβλήματος.

Καταθέσαμε σήμερα, ξανά, την δική μας πρόταση και τις δικές μας θέσεις όσο αφορά την νέο στρατηγικό στόχο που πρέπει να ακολουθήσουμε στο Κυπριακό.

Δυστυχώς οι διαπραγματεύσεις στο Κρανς Μοντανά επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το Κίνημά μας, καθώς απέδειξε επί του πρακτέου ότι το πλαίσιο Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας είναι ανέφικτο και ανεδαφικό, αφού οδηγεί σε αδιέξοδο.

Επιπλέον, διαπιστώνουμε πως πρέπει να ενταφιάσουμε το συγκεκριμένο πλαίσιο, αφού τυχόν εμμονή μας μετά τις ολέθριες υποχωρήσεις της κυβέρνησης, θα θέσει σε κίνδυνο την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού. Είναι γνωστό άλλωστε, πως η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τις υποχωρήσεις αυτές σε μελλοντικές διαπραγματεύσεις για να παγιώσει τις αξιώσεις που προβάλλει κατά καιρούς.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί την χάραξη μιας νέας Εθνικής Στρατηγικής. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε ένα νέο στρατηγικό στόχο, με μοναδικό γνώμονα τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του λαού. Με στόχο την Απελευθέρωση της Κύπρου και ένα ενιαίο κράτος που είναι η μοναδική βιώσιμη και λειτουργική λύση που μπορεί να υπάρξει στο Κυπριακό.
*Δηλώσεις στα ΜΜΕ*
Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/05/2019
Όγκος:354.485,30
CSE:69,240  0,740%
FTSE/CySE:41,660  0,770%
Λευκωσία34°C
Λάρνακα32°C