Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Προβλήματα στο κέντρο της Λεμεσού προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις     CNA   Πέντε άοπλοι σκοτώθηκαν από επίθεση 45χρονου ενόπλου σε βιομηχανικό συγκρότημα του Ιλινόις     CNA   6 κιλά και 100 γραμμάρια κάνναβης εντόπισε η ΥΚΑΝ      CNA   Ανοικτοί οι δρόμοι προς το Τρόοδος, οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί     CNA   Μειώθηκαν 10,4% τον Ιανουάριο 2019 οι αιτήσεις εγγραφής νέας εταιρείας     CNA   Εν μέσω ανησυχιών για το Brexit άνοιξε η εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο     CNA   Ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΛΑΜ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 18/07/2017 20:32


Δηλώσεις Εκπροσώπου Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδη Γεάδη, μετά το Εθνικό Συμβούλιο

Κρίναμε σωστό να επιστρέψουμε στο Εθνικό Συμβούλιο, αφού πλέον η συζήτηση επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα του Κυπριακού προβλήματος.

Καταθέσαμε σήμερα, ξανά, την δική μας πρόταση και τις δικές μας θέσεις όσο αφορά την νέο στρατηγικό στόχο που πρέπει να ακολουθήσουμε στο Κυπριακό.

Δυστυχώς οι διαπραγματεύσεις στο Κρανς Μοντανά επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το Κίνημά μας, καθώς απέδειξε επί του πρακτέου ότι το πλαίσιο Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας είναι ανέφικτο και ανεδαφικό, αφού οδηγεί σε αδιέξοδο.

Επιπλέον, διαπιστώνουμε πως πρέπει να ενταφιάσουμε το συγκεκριμένο πλαίσιο, αφού τυχόν εμμονή μας μετά τις ολέθριες υποχωρήσεις της κυβέρνησης, θα θέσει σε κίνδυνο την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού. Είναι γνωστό άλλωστε, πως η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τις υποχωρήσεις αυτές σε μελλοντικές διαπραγματεύσεις για να παγιώσει τις αξιώσεις που προβάλλει κατά καιρούς.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί την χάραξη μιας νέας Εθνικής Στρατηγικής. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε ένα νέο στρατηγικό στόχο, με μοναδικό γνώμονα τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του λαού. Με στόχο την Απελευθέρωση της Κύπρου και ένα ενιαίο κράτος που είναι η μοναδική βιώσιμη και λειτουργική λύση που μπορεί να υπάρξει στο Κυπριακό.
*Δηλώσεις στα ΜΜΕ*
Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:15/02/2019
Όγκος:161.176,90
CSE:61,210  1,210%
FTSE/CySE:36,640  1,240%
Λευκωσία13°C
Λάρνακα15°C