Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Ο Δήμος Στροβόλου κλείνει πάρκα, χώρους άθλησης και άλλα στη μάχη κατά του COVID-19
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 24/03/2020 15:12Ο Δήμος Στροβόλου, σε ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους Δημότες ότι οφείλουν να εξαλείψουν τις αχρείαστες διακινήσεις τους, ενώ για τις απαραίτητες να προσκομίζουν τα ενδεικνυόμενα από το Διάταγμα αποδεικτικά ενώ όλα τα πάρκα θα είναι κλειστά.

Με βάση το Διάταγμα, ο Δήμος Στροβόλου τονίζει ότι όλα τα πάρκα, συμπεριλαμβανομένου και του Γραμμικού Πάρκου, παιδότοποι και ανοιχτοί χώροι αθλήσεως είναι κλειστά για το κοινό. Κλειστοί θα είναι και οι δημόσιοι χώροι συνάθροισης όπως πλατείες και εκδρομικοί χώροι ενώ και η Λαϊκή Αγορά Στροβόλου αναστέλλει τη λειτουργία της.

Παρακαλούνται οι δημότες να ενημερώνουν την Αστυνομία στο τηλέφωνο 22802121 για τυχόν παράβαση του Διατάγματος στα πάρκα και τους δημόσιους χώρους που έχουν κηρυχθεί κλειστοί.

Παράλληλα, καλούνται οι δημότες να ενημερώνουν τον Δήμο στο τηλέφωνο 99643044 για τυχόν συσσώρευση ξύλων για λαμπρατζιές.

(ΚΥΠΕ/ΑΧΡ/ΓΒΑ)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C