Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης θανάτου της 38χρονης η Αστυνομία     CNA        CNA        CNA   -Προσχέδιο Σχεδίου Δράσης για πάταξη και καταστολή διαφθοράς ετοίμασε το Υπ. Δικαιοσύνης     CNA        CNA        CNA   -Την έναρξη διαδικασίας εγγραφής των δικαιούχων στο ΓεΣΥ, ανακοινώνει ο ΟΑΥ     CNA        CNA        CNA   Έλλειμμα €989,6 εκ και χρέος €21.258,1 εκ. ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία     CNA        CNA        CNA   -Η ΑΕΚ νίκησε τον Κεραυνό στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Basket League

Ο Δήμος Λευκωσίας υποστηρίζει το μήνυμα για μείωση χρήσης πλαστικών της εκστρατείας «Η Ώρα της Γης»
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 26/03/2019 13:27


Ο Δήμος Λευκωσίας υποστηρίζει και φέτος την παγκόσμια εκστρατεία «Η Ώρα της Γης», η κυπριακή ομάδα της οποίας έθεσε ως στόχο την μείωση των πλαστικών ποτηριών μιας χρήσης.

Η εκδήλωση για την παγκόσμια εκστρατεία  «Ώρα της Γης» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 8.30μ.μ. - 9.30μ.μ., σβήνοντας τα φώτα του Δημαρχείου Λευκωσίας στην Πλατεία Ελευθερίας και ο Δήμος Λευκωσίας καλεί τους δημότες του, να πράξουν το ίδιο.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η ομάδα για την «Ώρα της Γης Κύπρου» έχει καθορίσει φέτος ως εθνικό στόχο τη μείωση χρήσης των πλαστικών ποτηριών μιας χρήσης, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ευρύτερη αλλαγή και «σύνδεση» των πολιτών με τη γη. Έχουμε πάντα μαζί μας το δικό μας ποτήρι για καφέ, το οποίο επαναχρησιμοποιούμε και όλοι μαζί ενισχύουμε την προσπάθεια για μείωση της κατανάλωσης των πλαστικών και χάρτινων ποτηριών στις καφετέριες και αλλού.
 
«Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης. Κάθε ενέργεια είναι σημαντική και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο!», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.
 


(ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΗΦ)

** Η είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.**
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:04/16/2019
Όγκος:125.913,01
CSE:70,240  -0,470%
FTSE/CySE:42,210  -0,540%
Λευκωσία19°C
Λάρνακα21°C