Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Επιπρόσθετα μέτρα Δήμου Λάρνακας για περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 13/03/2020 11:21


Επιπρόσθετα μέτρα έλαβε ο Δήμος Λάρνακας στη γενική προσπάθεια που καταβάλλεται για περιορισμό και πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος καλεί τους δημότες «όπως περιορίσουν τις επισκέψεις στα Γραφεία και τους χώρους του Δήμου Λάρνακας και να γίνονται μόνο για επείγουσες περιπτώσεις. Ακόμα καλούνται οι δημότες όπως περιορίζονται οι συναντήσεις με εξωτερικούς συνεργάτες μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, ενώ οι πολιτικοί γάμοι αναστέλλονται μέχρι τις 22 Μαρτίου 2020».
 
Επιπλέον «η παραλαβή και πληρωμή αιτήσεων (πολεοδομικών και οικοδομικών) και η εξυπηρέτηση κοινού αναστέλλονται μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020. Αναστέλλεται επίσης η παραλαβή / έκδοση αιτήσεων για εξασφάλιση άδειας πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και του Υγειονομικού Πιστοποιητικού και η εξυπηρέτηση κοινού μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Λάρνακας αναστέλλει τα προγράμματα του μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2020. Ταυτόχρονα η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Δημοτική Πινακοθήκη, το Δημοτικό Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Ίδρυμα Φοίβου Σταυρίδη – Αρχεία Λάρνακας, το Χρυσοστόμειο Ίδρυμα  Υπηρεσίες Ενήλικων Δέσπως και Γιώργου Τσινικολά, θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020».
 
Ακόμα «οι επισκέψεις στο Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας περιορίζονται στο ελάχιστο, ενώ αναστέλλονται οι εργασίες των Μουσικών Σχημάτων Δήμου Λάρνακας μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020».
 
Ο Δήμος Λάρνακας υπενθυμίζει ότι όλες «οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες στους  Δημοτικούς Χώρους, αναβάλλονται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020. Πληρωμές για εξόφληση λογαριασμών, γίνονται διαδικτυακά μέσω της JCC και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη (οδός Ανδρέα Μιαούλη Αρ. 11, πάροδος Λεωφόρου Μακαρίου).
 
Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 24653333, στην ιστοσελίδα του Δήμου Λάρνακας www.larnaka.org.cy και στο https://www.facebook.com/Larnaka-Municipality  , ενώ επιστολές και αιτήματα οι δημότες μπορούν να αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση municipality@larnaka.com 

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΒΑ)
 
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C