Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την αλληλεγγύη του για τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Μακρόν στον Κ. Μητσοτάκη     CNA   Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ, λέει στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της πρεσβείας     CNA   Την Κυριακή στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου     CNA   Με αίτηση στον Έπαρχο η βοήθεια στους ιδιοκτήτες σπιτιών στις «Λίμνες» στο Πισσούρι     CNA   Μοσχεύματα από την Κύπρο δίνουν ελπίδα ζωής σε ασθενείς στο Ισραήλ     CNA   

Η περίοδος από 1η Μαρτίου μέχρι 15 Αυγούστου κλειστή περίοδος κυνηγίου υπενθυμίζει η Υπηρεσία Θήρας
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/03/2018 18:49


Η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας αναφέρει σε ανακοίνωση της, ότι η περίοδος από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 15 Αυγούστου έκαστου έτους θεωρείται κλειστή περίοδος κυνηγίου.
 
Κατά την περίοδο αυτή, σημειώνει, σχεδόν όλα τα είδη πανίδας βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής, που αποτελεί ίσως την πιο σημαντική φάση της ζωής τους. Η περίοδος αυτή αρχίζει με το ζευγάρωμα, ακολουθείται από τη φωλεοποίηση, τη γέννηση των αυγών και την εκκόλαψη, για τα πουλιά και τη γέννηση των νεογνών, για τα θηλαστικά και ολοκληρώνεται με το μεγάλωμα και την ανεξαρτητοποίηση των νεαρών πτηνών και θηλαστικών από τους γονείς τους.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/08/2019
Όγκος:185.422.16
CSE:70.390  0.770%
FTSE/CySE:42.280  0.810%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα35°C