Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Εφικτό να βρεθούν συναινετικές λύσεις στην παιδεία, δηλώνει ο ΚΕ, προσθέτοντας ότι τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά     CNA   -Διορίστηκε από το Υπουργικό ομάδα για διαπραγματεύσεις με την κοινοπραξία για το κοίτασμα Αφροδίτη      CNA   Εκπρόσωπος: Σε τροχιά κατάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας η κυπριακή οικονομία     CNA   -Χίλιοι σαράντα επέλεξαν εθελούσια έξοδο από το Συνεργατισμό, έληξε η διορία     CNA   -Φωτίου: Θα αναζητηθούν αγνοούμενοι από το βομβαρδισμό στην Αθαλάσσα στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου & Ελένης     CNA   -Περισσότερα τα σημεία εγγραφής στο μητρώο φιλάθλων, πέραν των 18000 οι εγγεγραμμένοι     CNA   --

Την περιοχή του Κάβο Γκρέκο καθάρισαν εθελοντές στα πλαίσια του Let’s do it Cyprus
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 29/04/2018 14:31


Τη περιοχή του Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα καθάρισαν εθελοντές που συμμετείχαν σήμερα στην 6η παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας Let’s do it Cyprus, που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου.
 
Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι στην εκστρατεία συμμετείχαν «πέραν των 80 εθελοντών από την 7η Ταξιαρχία Πεζικού και του Ναυτικού Παρατηρητηρίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, το Ανοικτό Σχολείο Αγίας Νάπας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμμοχώστου, το Τμήμα Δασών, τον Σύνδεσμο Αυτισμού, τον Καταδυτικό ΄Ομιλο «Κίμων Ξυλοτύμπου, το γραφείο εξειδίκευσης για τις καταδύσεις «Scuba  Base», η Μις Κύπρος Μαρία Αρμενάκη με την ομάδα της και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αγίας Νάπας. Οι εθελοντές καθάρισαν την περιοχή γύρω από το Εθνικό Δασικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο και το βυθό στις 'Θαλασσινές Σπηλιές' (Παλάτια)».
 
'Οπως αναφέρεται, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ευημερίας, Δημόσιας Υγείας και Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Νάπας Τασούλα Τσοκκή ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη θετική ανταπόκρισή τους στην έκκληση του Δήμου για καθαρισμό της περιοχής του Κάβο Γκρέκο, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της περιοχής.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΜΚ)
 
 
** H είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.**

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/08/2018
Όγκος:357.098,47
CSE:73,660  0,030%
FTSE/CySE:44,030  0,000%
Λευκωσία38°C
Λάρνακα32°C