Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης που υπερβαίνουν το 3% του ΑΕΠ και υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι και το 2021 προνοεί το Στρατηγικό Πλαίσιο Δημοσιονομικής Πολιτικής 2019-2021 που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο     CNA   Πράσινο φως από Επιτροπή Οικονομικών για διορισμό στελεχών ΥΠΟΙΚ στην Επιτροπεία της ΣΚΤ      CNA   Πραγματοποιείται από τις 22-24 Μαΐου το 34ο Συνέδριο της ΠΣΕΚΑ      CNA   Η κλιματική αλλαγή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την ανθρωπότητα, είπε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Στυλιανίδης      CNA   Ενθαρρυντικές οι αγορές από Γερμανία και Ισραήλ εκτιμά ο ΠΑΣΥΞΕ      CNA   Εξι κυπριακές εταιρείες παρουσιάστηκαν στην αμερικάνικη επιχειρηματική κοινότητα     CNA   Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για Υφυπουργείο Τουρισμού στις 15 Ιουνίου      CNA   Η Ρεάλ κατέκτησε τον τίτλο της Ευρωλίγκας για δέκατη φορά στην ιστορία της      CNA   

Την περιοχή του Κάβο Γκρέκο καθάρισαν εθελοντές στα πλαίσια του Let’s do it Cyprus
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 29/04/2018 14:31


Τη περιοχή του Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα καθάρισαν εθελοντές που συμμετείχαν σήμερα στην 6η παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας Let’s do it Cyprus, που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου.
 
Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι στην εκστρατεία συμμετείχαν «πέραν των 80 εθελοντών από την 7η Ταξιαρχία Πεζικού και του Ναυτικού Παρατηρητηρίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, το Ανοικτό Σχολείο Αγίας Νάπας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμμοχώστου, το Τμήμα Δασών, τον Σύνδεσμο Αυτισμού, τον Καταδυτικό ΄Ομιλο «Κίμων Ξυλοτύμπου, το γραφείο εξειδίκευσης για τις καταδύσεις «Scuba  Base», η Μις Κύπρος Μαρία Αρμενάκη με την ομάδα της και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αγίας Νάπας. Οι εθελοντές καθάρισαν την περιοχή γύρω από το Εθνικό Δασικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο και το βυθό στις 'Θαλασσινές Σπηλιές' (Παλάτια)».
 
'Οπως αναφέρεται, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ευημερίας, Δημόσιας Υγείας και Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Νάπας Τασούλα Τσοκκή ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη θετική ανταπόκρισή τους στην έκκληση του Δήμου για καθαρισμό της περιοχής του Κάβο Γκρέκο, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της περιοχής.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΜΚ)
 
 
** H είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.**

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:18/05/2018
Όγκος:109.928,38
CSE:65,610  -1,040%
FTSE/CySE:39,140  -1,160%
Λευκωσία38°C
Λάρνακα35°C