Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Προβληματισμός στη Λευκωσία από φωνές εντός ΕΕ υπέρ αναστολής ενταξιακής πορείας Τουρκίας     CNA   Η αποκέντρωση δεν καταργεί την έννοια της πολιτικής ισότητας ανέφερε ο Πρόεδρος στην αντιπροσωπεία του ΡΤΚ     CNA   Στήριξη ΗΠΑ στο δικαίωμα της Κύπρου για ανάπτυξη φυσικών πόρων, άρχισε η γεώτρηση στο 10     CNA   Στο 1,9% ο πληθωρισμός στην Κύπρο τον Οκτώβριο, στο 2,2% στην ευρωζώνη     CNA   Ψηφίστηκε συμπληρωματικός Προϋπολογισμός €295 εκατ.     CNA   Συσσώρευση αποθεματικού €4 εκατομμυρίων από κρατικές χορηγίες στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου     CNA   Κύπρος και Βουλγαρία αναμετρώνται στο ΓΣΠ για το Πρωτάθλημα των Εθνών     CNA   

Την περιοχή του Κάβο Γκρέκο καθάρισαν εθελοντές στα πλαίσια του Let’s do it Cyprus
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 29/04/2018 14:31


Τη περιοχή του Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα καθάρισαν εθελοντές που συμμετείχαν σήμερα στην 6η παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας Let’s do it Cyprus, που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου.
 
Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι στην εκστρατεία συμμετείχαν «πέραν των 80 εθελοντών από την 7η Ταξιαρχία Πεζικού και του Ναυτικού Παρατηρητηρίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, το Ανοικτό Σχολείο Αγίας Νάπας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμμοχώστου, το Τμήμα Δασών, τον Σύνδεσμο Αυτισμού, τον Καταδυτικό ΄Ομιλο «Κίμων Ξυλοτύμπου, το γραφείο εξειδίκευσης για τις καταδύσεις «Scuba  Base», η Μις Κύπρος Μαρία Αρμενάκη με την ομάδα της και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αγίας Νάπας. Οι εθελοντές καθάρισαν την περιοχή γύρω από το Εθνικό Δασικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο και το βυθό στις 'Θαλασσινές Σπηλιές' (Παλάτια)».
 
'Οπως αναφέρεται, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ευημερίας, Δημόσιας Υγείας και Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Νάπας Τασούλα Τσοκκή ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη θετική ανταπόκρισή τους στην έκκληση του Δήμου για καθαρισμό της περιοχής του Κάβο Γκρέκο, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της περιοχής.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΜΚ)
 
 
** H είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.**

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:15/11/2018
Όγκος:94.662,81
CSE:66,920  -1,330%
FTSE/CySE:40,050  -1,380%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα22°C