Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Καμία έκδοση άδειας για εγκατάσταση κεραιών 5 G, δηλώνει ο Δήμος Πάφου
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 07/04/2020 14:55Σε καμία έκδοση άδειας για εγκατάσταση κεραιών 5G δεν έχει προχωρήσει ο Δήμος Πάφου. 

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου, δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κουννάς σε γραπτή του ανακοίνωση σημειώνει, σε σχέση με την εγκατάσταση κεραιών 5G, ότι ο Δήμος Πάφου δεν προχώρησε στην έκδοση οποιοσδήποτε άδειας για εγκατάσταση τέτοιου είδους κεραιών.

Προσθέτει πως οποιεσδήποτε ενέργειες γίνονται για εγκαταστάσεις κεραιών εντός των Δημοτικών Ορίων δεν έχουν τη σχετική έγκριση του Δήμου Πάφου και ως εκ τούτου είναι παράνομες.

Αναφέρει, επίσης, ότι σχετικά πρόσφατα ο Δήμος Πάφου, προχώρησε στην απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας οι οποίες ήταν εγκατεστημένες παράνομα σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, παρόμοιου είδους ενέργειες από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών πρέπει να αποφεύγονται αφού προκαλούν αχρείαστη αναστάτωση, καταλήγει.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ) 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C