Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αναστασιάδης και Ακιντζί ενημερώθηκαν για τις τεχνοκρατικές διαβουλεύσεις στο Μοντ Πελεράν     CNA   Ο τουρκικός στρατός θα πρέπει να φύγει από την Κύπρο, λέει ο N. Κοτζιάς     CNA   Υπ. Δικαιοσύνης: Μελέτη εντοπίζει ανεπαρκείς ποινές σε θύτες σεξουαλικής βίας     CNA   Πορείες σε πολλές χωρές σε ένδειξη δυσαρέσκειας προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ     CNA   Το τουρκικό κοινοβούλιο ενέκρινε το σχέδιο συνταγματικής αναθεώρησης     CNA   Tέλος Ιανουαρίου αναμένεται να είναι έτοιμο το κατηγορητήριο για τη νέα υπόθεση εναντίον της Τρ. Κύπρου     CNA   Δύο αγώνες το Σάββατο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου
Καταθέτες κατέκλυσαν συνεργατικά στη Λάρνακα
ΚΥΠΕ - Βαγγέλης Ευαγγελίδης - ΚΥΠΡΟΣ/Λάρνακα 16/03/2013 09:23


Οι πρώτες πληροφορίες  που έφτασαν από τις Βρυξέλλες για τους όρους της συμφωνίας για το μνημόνιο και ιδιαίτερα αυτοί που αναφέρονται στην φορολόγηση των καταθέσεων προκάλεσαν σοβαρή αναστάτωση  στους  πολίτες- καταθέτες, οι οποίοι από νωρίς το πρωί κατέκλυσαν τα καταστήματα των συνεργατικών πιστωτικών ιδρυμάτων της Λάρνακας, προκειμένου να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.

Με το άνοιγμα των καταστημάτων διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να αποσύρουν όλα τους τα λεφτά, αφού το ηλεκτρονικό σύστημα των συνεργατικών ιδρυμάτων δεν  λειτουργούσε. Κι όταν αυτό έγινε κατορθωτό, φάνηκε πως το σύστημα κατακρατούσε τελικά το ανάλογο ποσό της νέας φορολογίας, γεγονός που προκάλεσε τις έντονές τους   αντιδράσεις.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.

   

Κλείσιμο:20/01/2017
Όγκος:467.901,36
CSE:69,770  -0,510%
FTSE/CySE:41,400  -0,190%
Λευκωσία17°C
Λάρνακα18°C