Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Ομάδα υποστήριξης και επιτήρησης των μέτρων του Κράτους, συστήνει ο Δήμος Πάφου
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 20/03/2020 15:17


Στη σύσταση Ομάδας Υποστήριξης και Επιτήρησης εφαρμογής των μέτρων, που έχουν ληφθεί από το Κράτος για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού προχωρεί ο Δήμος Πάφου, με στόχο την επίβλεψη της συμμόρφωσης των δημοτών με τα διατάγματα που εκδίδονται από τον Υπουργό Υγείας την κρίσιμη αυτή περίοδο.

Συνδράμοντας το έργο της Αστυνομίας, προστίθεται στην ανακοίνωση, η Ομάδα Υποστήριξης και Επιτήρησης του Δήμου, αποτελούμενη από 10 υπαλλήλους με επικεφαλής τον Δημοτικό Υγειονομικό Επιθεωρητή Χρίστο Χρίστου και τον Λοχία της Τροχονομικής Υπηρεσίας Σάββα Πέτρου, θα έχει ως αποστολή τον εντοπισμό κάθε αδικαιολόγητης και αχρείαστης συνάθροισης ατόμων σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους της πόλης, όπως καφετέριες, εστιατόρια, πλατείες, πάρκα κ.λπ. και να προβαίνει στις δέουσες αυστηρές συστάσεις προς τους παρανομούντες, καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία.

Το έργο αυτό καλούνται να συνδράμουν και οι πολίτες, τηλεφωνώντας ή στέλνοντας μήνυμα στους ειδικούς αριθμούς 99717210 και 99717157 από τις 6.00 π.μ. μέχρι τις 10.00 μ.μ., ώστε η Ομάδα Επιτήρησης του Δήμου να λαμβάνει γνώση της οποιασδήποτε παράνομης και επικίνδυνης συνάθροισης κοινού και να προβαίνει στις δέουσες ενέργειες.

Η προστασία της υγείας των πολιτών είναι ευθύνη όλων μας και δεν μπορεί να τίθεται σε πρόσθετο κίνδυνο από την ανεύθυνη και αλόγιστη συμπεριφορά οποιουδήποτε, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Πάφου.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ) 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C