Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Τρόφιμα στους ηλικιωμένους προσφέρει το Κ.Σ. Παχύαμμου
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 21/03/2020 16:48


Τρόφιμα στους ηλικιωμένους συγχωριανούς του προσφέρει το Κ.Σ. Παχύαμμου , σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Χρύσανθο Χριστοφή.

Ο κ. Χριστοφή με σχετική του ανακοίνωση, αναφέρει πως το κοινοτικό συμβούλιο Παχύαμμου αποφάσισε να στηρίξει τους ηλικιωμένους κατοίκους της κοινότητας και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια , προστίθεται στην ανακοίνωση, η κοινοτική αρχή πρόσφερε στους ηλικιωμένους συγχωριανούς του λίγα τρόφιμα αλλά και τα κυρίως απαραίτητα για να καλύψουν μερικές από τις ανάγκες τους αυτές τις μέρες του περιορισμού προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΜΙ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C