Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ικανοποίηση εξέφρασε ο ΥΠΕΞ για απόφαση των 28 για στοχευμένα μέτρα κατά ενεργειών στην ΑΟΖ     CNA   Η ΕΕ σήμερα μίλησε και μίλησε σταθερά και καθαρά, με μία φωνή, λέει ο Ελληνας ΥΠΕΞ     CNA   Ανησυχία εκφράζει ο Ιρλανδός Πρόεδρος για κατάσταση στη Β. Συρία και τουρκικές κινήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ     CNA   Μεγάλη πρόκληση για Κύπρο και Ελλάδα ο τρόπος αντιμετώπισης των ΜΕΔ, τόνισε ο ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας     CNA   Διερευνάται ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από νυν και πρώην στελέχη της Ελεγκτικής Υπηρεσίας      CNA   

Μηνύματα συνέχισης του αγώνα σε αντικατοχική εκδήλωση της Ένωσης Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδας στην Αθήνα
ΚΥΠΕ/Αδάμος Ζαχαριάδης - Ελλάδα/Αθήνα 19/07/2019 06:43


Διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου η ετήσια Αντικατοχική Εκδήλωση της Ένωσης Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδας “Κύπρος 74” (ΕΚΠΕ), σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας και την Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων Κύπρου, στην Αθήνα.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΕΚΠΕ, Λοΐζος Λοΐζος σημείωσε ότι οι Κύπριοι πρόσφυγες της Ελλάδας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μέχρι την ημέρα της επιστροφής στα πάτρια εδάφη, καθώς 45 χρόνια μετά το δίδυμο έγκλημα του πραξικοπήματος και της εισβολής αρνούνται να αποδεχθούν ότι υπάρχουν χαμένες πατρίδες, όπως σημείωσε. «Δεν θα αφήσουμε νομοτελειακά να καταλήξει η Κύπρος στη διχοτόμηση», είπε ο κ.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:11/10/2019
Όγκος:107.403.10
CSE:66.480  0.390%
FTSE/CySE:40.070  0.380%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα33°C