Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βουλγαρίας      CNA   Η επενδυτική κουλτούρα στην Κύπρο περιορίζεται σε καταθέσεις και ακίνητα, λέει ο Πρόεδρος CFA Society Cyprus     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Σόφιας και Πάσης Βουλγαρίας     CNA   Δεν υπάρχει λόγος πανικού, λέει στο ΚΥΠΕ για τον κορωνοϊό ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο     CNA   Στο Νοσοκομείο Λεμεσού γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία     CNA   Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του 38χρονου υπόπτου για την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα     CNA   `Μια χαρά` οι μαθητές και συνοδοί που επέστρεψαν από Μιλάνο, δηλώνει ο Υπ. Υγείας     CNA   -Μέχρι τέλους θα διερευνηθούν όσες υποθέσεις καταγγελθούν, δήλωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης

Μηνύματα συνέχισης του αγώνα σε αντικατοχική εκδήλωση της Ένωσης Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδας στην Αθήνα
ΚΥΠΕ/Αδάμος Ζαχαριάδης - Ελλάδα/Αθήνα 19/07/2019 06:43


Διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου η ετήσια Αντικατοχική Εκδήλωση της Ένωσης Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδας “Κύπρος 74” (ΕΚΠΕ), σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας και την Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων Κύπρου, στην Αθήνα.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΕΚΠΕ, Λοΐζος Λοΐζος σημείωσε ότι οι Κύπριοι πρόσφυγες της Ελλάδας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μέχρι την ημέρα της επιστροφής στα πάτρια εδάφη, καθώς 45 χρόνια μετά το δίδυμο έγκλημα του πραξικοπήματος και της εισβολής αρνούνται να αποδεχθούν ότι υπάρχουν χαμένες πατρίδες, όπως σημείωσε. «Δεν θα αφήσουμε νομοτελειακά να καταλήξει η Κύπρος στη διχοτόμηση», είπε ο κ.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:25/02/2020
Όγκος:121.951,85
CSE:65.510  -0.760%
FTSE/CySE:39.370  -0.810%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα22°C