Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Έκκληση Δημάρχου Λιβαδιών σε νεαρούς να σταματήσουν να προκαλούν ζημιές σε δημόσια κτίρια και οχληρία
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 03/04/2020 20:31


Έκκληση σε νεαρούς να σταματήσουν να προκαλούν ζημιές σε δημόσια κτίρια και οχληρία, οδηγώντας μοτοσικλέτες και ρίχνοντας κροτίδες, απηύθυνε ο Δήμαρχος Λιβαδιών, Μάριος Αρμένης.
 
Σε ανακοίνωση του ο κ. Αρμένης ανέφερε ότι «τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες πολλών κακόβουλων ζημιών και καταστροφής  δημόσιας περιουσίας αξίας εκατοντάδων ευρώ. Αποκορύφωμα αυτής της κατάστασης ήταν οι σοβαρές ζημίες που προκάλεσαν χθες βράδυ νεαροί, σε σχολική περιουσία, ενώ στη συνέχεια έκαψαν και κατέστρεψαν το πλαστικό γρασίδι που βρίσκεται στην αυλή του σχολείου».
 
Ο κ. Αρμένης σημείωσε ότι «παρά τις συναντήσεις που είχαμε με την αστυνομία και τις προειδοποιήσεις μας δεν κατέστη δυνατή η αποτροπή των συγκεκριμένων ενεργειών των νεαρών. Παρά τις κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος μας και πάρα τα μέτρα που έχουν ληφθεί για περιορισμούς διακίνησης, οι νεαροί αυτοί αντί να περιοριστούν στα σπίτια τους, συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ανεύθυνα θέτοντας πρωτίστως σε κίνδυνο τους εαυτούς  τους, τις οικογένειες και τους φίλους τους σε σχέση με την πανδημία».
 
Πέραν όμως του κινδύνου, προστίθεται στην ανακοίνωση, «οι νεαροί καθημερινά μέρα και νύχτα προκαλούν οχληρία με τις μοτοσυκλέτες τους, τη ρίψη κροτίδων και την καταστροφή δημόσιας και σχολικής περιουσίας».
 
Ο Δήμαρχος Λιβαδιών απευθύνει «έκκληση στην αστυνομία να προβαίνει σε καλύτερη και πιο συστηματική αστυνόμευση του Δήμου, προς αποφυγή αυτών των δυσάρεστων καταστάσεων». Ταυτόχρονα κάλεσε «τους γονείς των νεαρών που προβαίνουν στις συγκεκριμένες απαράδεκτες ενέργειες, να προβληματιστούν και να τους συμβουλεύσουν να περιοριστούν στα σπίτια τους και να σταματήσουν επιτέλους αυτή την καταστροφική μανία».
 
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΜΚ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C