Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο η Λαϊκή Αγορά στη περιοχή Ζουχούρι στη Λάρνακα
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 20/03/2020 18:18


Θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο 21 Μαρτίου, η Λαϊκή Αγορά στον χώρο στάθμευσης Ζουχούρι στη Λάρνακα.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «σε επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Κράτους και δεδομένου ότι το σχετικό διάταγμα του Υπουργείου Υγείας επιτρέπει τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών μόνο για αύριο, Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020, αποφασίστηκε όπως διεξαχθεί κανονικά η Λαϊκή Αγορά στον χώρο στάθμευσης Ζουχούρι στη Λάρνακα».
 
Η λειτουργία της Αγοράς θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένα μέτρα που προτείνουν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του κράτους.
 
Ειδικότερα «θα υπάρχει έλεγχος αριθμού ατόμων που θα παρευρίσκονται στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς και απολυμαντικά και γάντια μιας χρήσης, τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά όλοι ανεξαιρέτως. Οι παρευρισκόμενοι στην Λαϊκή Αγορά θα πρέπει να διατηρούν το ένα μέτρο απόστασης ασφάλειας μεταξύ τους».
 
Σημειώνεται ότι στον χώρο της Αγοράς θα παρευρίσκεται προσωπικού του Δήμου Λάρνακας το οποίο θα επιβλέπει ώστε να εφαρμόζονται τα απαραίτητα μέτρα που θα ληφθούν.
 
Οσον αφορά τη λειτουργία της Αγοράς τα επόμενα Σάββατα θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση εντός της ερχόμενης εβδομάδας ανάλογα με τις αποφάσεις του κράτους.

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΒΑ)


 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C