Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια από Δήμαρχο Αθηένου σε γιατρούς και νοσηλευτές του ΓΝ Λάρνακας
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 31/03/2020 09:51


Ευχαριστίες και συγχαρητήρια απέστειλε ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς σε γιατρούς και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει «θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στον Γιώργο Καροτσάκη, Εκτελεστικό Γενικό Διευθυντή ΟΚΥπΥ Λάρνακας και Αμμοχώστου, για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στη λήψη αρκετών δειγμάτων ιχνηλάτησης από άτομα που ήλθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Αθηένου, καθώς και στον γενικότερο χειρισμό των θεμάτων που σχετίζονται με την πανδημία στις δύο Επαρχίες».
 
Ταυτόχρονα «ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο έχοντας να αντιμετωπίσει έναν αόρατο εχθρό, με περισσή όρεξη και ευγένεια, επιτέλεσε και επιτελεί το έργο του. Το σύνθημά μας είναι «Μένω στο Σπίτι», γι’ αυτούς όμως δεν ισχύει, αφού πρέπει να μεταβούν εκεί που ήδη κτύπησε ο εχθρός και να υπερβάλουν εαυτόν, για να βοηθήσουν εκείνους που βρίσκονται σε κίνδυνο».
 
Στη γραπτή ανακοίνωση του ο κ. Καρεκλάς σημειώνει «πως έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι η καταπολέμηση του ιού είναι η απομόνωσή, γι’ αυτό καλεί όλους τους δημότες Αθηένου και όλο τον κόσμο της Κύπρου να κάνουν πράξη τη ρήση «ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ», μακριά από φίλους και συγγενείς, χωρίς άσκοπες συναντήσεις και μετακινήσεις.

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΒΑ)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C