Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Για παροχή υπηρεσιών που δικαιούνται οι δημότες η αγορά υπηρεσιών αφυπηρετήσαντα, λέει ο Δήμος Αγλαντζιάς
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 04/02/2020 18:18


Σε καμία περίπτωση «δεν έχουμε πρόθεση να μην παρέχουμε τις υπηρεσίες που δικαιούνται οι δημότες μας», αναφέρει, σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Αγλαντζιάς.
 
Ο  Δήμος Αγλαντζιάς απαντά σε ανακοίνωση των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ και ΟΗΟ-ΣΕΚ, οι οποίες εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την εργοδότηση με τη μορφή της αγοράς υπηρεσιών συνταξιούχου υπαλλήλου του Δήμου, ο οποίος αφυπηρέτησε από την υπηρεσία του Δήμου πριν πέντε και πλέον χρόνια, προκειμένου να καλύψει μόνιμες λειτουργικές ανάγκες του.
 
Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Αγλαντζιάς αναφέρει ότι «ένας σοβαρά υποστελεχωμένος Δήμος με 23 μόνιμους υπαλλήλους, για περίπου 25.000 δημότες, έχει πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των δημοτών του».
 
«Από τον Δήμο τα τελευταία χρόνια έχουν αφυπηρετήσει διαδοχικά ο μόνος γεωπόνος που υπήρχε, ο επιστάτης και ο επόπτης της Υπηρεσίας Πρασίνου που βρίσκεται με άδεια μέχρι αφυπηρετήσεως. Προς αποπαγοποίηση των εν λόγω θέσεων, ο Δήμος έχει υποβάλει σχετικό αίτημα στα αρμόδια Υπουργεία και αναμένει σχετικές απαντήσεις. Εν αναμονή των πιο πάνω και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πλήρωσης των θέσεων που θα προκύψουν και αφού ο Δήμος οφείλει να διατηρεί τους χώρους πρασίνου σε καλή κατάσταση και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών, οφείλει να λάβει προσωρινά μέτρα», προσθέτει.
 
Ως πλέον κατάλληλος, συνεχίζει ο Δήμος Αγλαντζιάς, να βοηθήσει για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος Πρασίνου κρίθηκε το άτομο που για χρόνια εκτελούσε τα καθήκοντα αυτά και είναι γνώστης όλων των θεμάτων.
 
«Η συμφωνία αγοράς υπηρεσιών αφορά σε βραχυπρόθεσμη κάλυψη των αναγκών (4 μήνες), έτσι που τουλάχιστον να προετοιμαστούν τα πάρκα για την καλοκαιρινή περίοδο και να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των δημοτών που αφορά σε κλαδεύματα κ.ο.κ., ανάγκες που έγιναν ακόμα πιο έντονες λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων. Μπορούμε να κατανοήσουμε την αντίδραση των Συντεχνιών αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πρόθεση να μην παρέχουμε τις υπηρεσίες που δικαιούνται οι δημότες μας», καταλήγει ο Δήμος Αγλαντζιάς, στην ανακοίνωση του.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΒΑ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C