Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Η φωνή των πολιτών πρέπει να φτάνει στα Ευρωπαϊκά Θεσμικά Οργανα, είπε ο Δήμαρχος Δερύνειας
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 18/02/2020 14:46


Η φωνή των πολιτών πρέπει να φτάνει στα Ευρωπαϊκά Θεσμικά Όργανα, είπε ο Δήμαρχος Δερύνειας Αντρος Καραγιάννης σε παρέμβαση του στην παρουσίαση των προτεραιοτήτων της Κροατικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
 
Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Δερύνειας αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Αντρος Καραγιάννης «συμμετείχε στην εναρκτήρια σύνοδο της Ολομέλειας της έβδομης θητείας 2020-2025 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών κατά τη διάρκεια της οποίας ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εξελέγη νέος Πρόεδρος».
 
Σε παρέμβαση του κατά την παρουσίαση των προτεραιοτήτων της Κροατικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Δήμαρχος Δερύνειας και μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών «ζήτησε να ενημερωθεί για τις προτάσεις που θα καταθέσει η Κροατία για την προώθηση της διεύρυνσης της Ε.Ε. και την ενσωμάτωση των Δυτικών Βαλκανίων στην Ε.Ε».
 
Ο κ. Καραγιάννης ενημέρωσε «την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις ανησυχίες των πολιτών που ακούστηκαν μέσα από διαλόγους και διαβουλεύσεις για το «Μέλλον της Ευρώπης» που αφορούν κυρίως την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα, την εξωτερική πολιτική, τα κοινωνικά προβλήματα και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών».
 
Ο Δήμαρχος Δερύνειας είπε ακόμα ότι «η φωνή των πολιτών πρέπει να φτάνει μέχρι τα Ευρωπαϊκά Θεσμικά Όργανα».
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)
 
 
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C