Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Κανένας εφησυχασμός στη μάχη κατά της πανδημίας λέει ο Δήμος Λεμεσού
ΚΥΠΕ - Σταύρος Κονιώτης - Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ 07/04/2020 12:36 
Παρά τα αισιόδοξα μηνύματα από τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για τη Λεμεσό, δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός στο Δήμο Λεμεσού, ο οποίος διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να λαμβάνει αυστηρά μέτρα και είναι έτοιμος ακόμη και για στοχευμένους διαγωνιστικούς ελέγχους, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
 
Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού ευχαριστεί τους δημότες που  "στη συντριπτική τους πλειοψηφία, με πειθαρχία και θρησκευτική ευλάβεια ακολουθούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό" και τους καλεί να συνεχίσουν "με ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα μέχρι τέλους".
 
"Ως Δήμος Λεμεσού, έχουμε άμεσα προχωρήσει σε μια σειρά μέτρων για πρόληψη και προστασία από τον κορωνοϊό, ενώ είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ενισχύσουμε και αναβαθμίσουμε τα μέτρα όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο", προστίθεται.
 
Ο Δήμος διαβεβαιώνει ότι, εάν και εφόσον υπάρξει σχετική υπόδειξη από τις αρμόδιες αρχές, είναι έτοιμος να υποστηρίξει τη διενέργεια στοχευμένων διαγνωστικών ελέγχων και υπενθυμίζει πως "από την αρχή της πανδημίας, ο Δήμος Λεμεσού βρίσκεται στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας υποστηρίζοντας και ενισχύοντας κάθε μέτρο που αποσκοπεί στην προστασία των πολιτών και στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας".
 
Καταλήγοντας στην ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει την ευγνωμοσύνη του κόσμου της Λεμεσού προς "τους μαχητές της πρώτης γραμμής, στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ".
 
(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΓΧΡ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C