Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Εξελίξεις σε Α. Μεσόγειο και Μεταναστευτικό στην ατζέντα τηλεδιάσκεψης Υπουργών του σχήματος MED7 την Πέμπτη     CNA   Νομική Υπηρεσία: Αποσύρθηκε αγωγή σε αμερικανικό δικαστήριο κατά της Κύπρου     CNA   Υπ. Υγείας: `Όλα βαίνουν καλώς` και στη β` φάση του ΓεΣΥ     CNA   Από τις 13/6 επαναλειτουργούν σχολές χορού και γυμναστήρια     CNA   Αυξήθηκαν κατά 11.997 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάιο, σε ετήσια βάση     CNA   

Γραφειοκρατία εμποδίζει την αποζημίωση των πληγέντων του ανεμοστρόβιλου
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 26/11/2018 16:40


Προβλήματα γραφειοκρατίας φαίνεται να εμποδίζουν την καταβολή των αποζημιώσεων σε όσους επλήγησαν από τον ανεμοστρόβιλο στις κοινότητες Αγίων Τρυμιθιάς και του Παλιομετόχου τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών.

«Εκείνο που έχουμε διαπιστώσει είναι ότι παρά τις ανακοινώσεις που έγιναν τις αμέσως επόμενες μέρες (μετά τη Θεομηνία) και παρά τη γρήγορη ανταπόκριση των υπηρεσιών του κράτους, σήμερα οι πληγέντες είναι αντιμέτωποι με μια απίστευτη γραφειοκρατία, στην εκτίμηση των ζημιών και στην αποζημίωση των κατοίκων που επλήγησαν», ανέφερε η Πρόεδρος της Επιτροπής Ελένη Μαύρου, σε δηλώσεις μετά το πέρας της συνεδρίας.
«Αμέτρητα γραφειοκρατικά εμπόδια, το ένα μετά το άλλο δεν αντιμετωπίζουν τα πραγματικά προβλήματα», πρόσθεσε.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:03/06/2020
Όγκος:28.713,91
CSE:48.070  0.480%
FTSE/CySE:28.520  0.390%
Λευκωσία30°C
Λάρνακα26°C