Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Πραγματοποιείται το απόγευμα η καρναβαλίστικη φιέστα του Δήμου Λάρνακας
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 01/03/2020 09:06


Στις τέσσερις σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η καρναβαλίστικη φιέστα του Δήμου Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με το Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα η φιέστα ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί χθες Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, ωστόσο ακυρώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην πόλη και επαρχία Λάρνακας με ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση.

Ανέφερε ότι η καρναβαλίστικη φιέστα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στην Λεωφόρο Αθηνών στην παραλία των Φοινικούδων και σ’ αυτήν θα λάβουν μέρος άρματα και ομάδες.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΑΧΡ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C