Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Ομάδα επιτήρησης εφαρμογής των μέτρων, συστήνει ο Δήμος Γεροσκήπου
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 24/03/2020 20:23


Ο Δήμος Γεροσκήπου στηρίζει την εφαρμογή των νέων μέτρων στους τομείς που τον αφορούν, με σχετική επιτήρηση, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ  ο κ. Παυλίδης, στον Δήμο Γεροσκήπου έχει συσταθεί ομάδα που θα επιτηρεί τους πλανοδιοπώλες, τις συγκεντρώσεις στις πλατείες και στους δημόσιους χώρους και στο παραλιακό μέτωπο.

Στην ομάδα συμμετέχουν μέλη της τροχονομίας του Δήμου Γεροσκήπου, το προσωπικό ασφαλείας του Δήμου, οι Παρατηρητές της Γειτονιάς, οι συντονιστές μαζί με τις ομάδες. Επιπρόσθετα, ο κ. Παυλίδης κάλεσε τους δημότες να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να εφαρμόζουν τις αποφάσεις που ανακοινώνονται κατά καιρούς από την κυβέρνηση και να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα πρόληψης για την προστασία των ιδίων και των οικογενειών τους.

Ο κ. Παυλίδης σημείωσε πως το έργο τους για την επιτήρηση των μέτρων θα στηρίζουν και τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου που έχουν επιστρατευθεί για αυτό το σκοπό.

Ακολούθως  αναφέρθηκε και στην στήριξη που προσφέρει ο Δήμος Γεροσκήπου μαζί με την Δημοτική Ομάδα Πρόληψης Γεροσκήπου προς τους δημότες τους, παρέχοντας συμβουλευτική και υποστήριξη σε ζητήματα ψυχολογικής- συναισθηματικής επιβάρυνσης που δημιουργεί η αναγκαστική παραμονή στο σπίτι (εγκλεισμός ή καραντίνα) λόγω της κατάστασης που προκαλεί η πανδημία από τον Covid-19”.

Ανακοίνωσε πως οι συνεδρίες γίνονται διαδικτυακά ή τηλεφωνικά, κατόπιν ραντεβού, και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους  να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα  96891793 (9.00-13.00) και 99777171 (15.00-18.00) για περισσότερες πληροφορίες και διευθέτηση συνεδρίας, κατέληξε.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ) 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C