Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Συνομίλησε με Λουτ ο Πρόεδρος, έρχεται Κύπρο αρχές Σεπτεμβρίου για διαβουλεύσεις, συμφώνησαν ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η προεργασία για να φτάσουμε σε επανέναρξη διαπραγματεύσεων     CNA   Πρεσβεία Ρωσίας: Η Ρωσική Εκκλησία σέβεται το αυτοκέφαλο και τη δικαιοδοσία της Εκκλησίας της Κύπρου σε όλο το νησί     CNA   Διεργασίες για διευθέτηση επαφών ΥΠΕΞ σε Ν. Υόρκη      CNA   Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών στην Κύπρο τον Ιούλιο      CNA   Κομισιόν: Το ΗΒ θα είναι οικονομικά ο μεγάλος χαμένος ενός brexit χωρίς συμφωνία αποχώρησης      CNA   Ξεκίνησαν οι τεχνικοί έλεγχοι στις σχολικές μονάδες, δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας      CNA   

Στη μάχη του Europa League AEK και Απόλλωνας
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/07/2019 08:02


Στη μάχη της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Europa League ρίχνονται σήμερα ΑΕΚ και Απόλλωνας.
 
Η ΑΕΚ δίνει την πρώτη της αναμέτρηση στο ΑΕΚ Αρένα αντιμετωπίζοντας την Πέτροκουμπ Μολδαβίας για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο αγώνας αρχίζει στις 18:30. Ο επαναληπτικός θα γίνει στο Κίσιναου στις 18 Ιουλίου.
 
Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει στη Λιθουανία την Κάουνο Ζαλγκίρις. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 ώρα Κύπρου. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου στο ΓΣΠ.
 
(ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΑΓΚ)

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:19/08/2019
Όγκος:149.725,35
CSE:69.670  -0.780%
FTSE/CySE:41.840  -0.690%
Λευκωσία35°C
Λάρνακα32°C