Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Με Ασφάλεια και Εγγυήσεις ανοίγει η συζήτηση στο Κραν Μοντάνα την Τετάρτη     CNA   Δεν μπορεί να υπάρξει ενδιάμεση συμφωνία για το Κυπριακό, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος     CNA   Δεν θα παρουσιάσουμε κοινό έγγραφο, δήλωσε ο `Ειντε     CNA   Πρόεδρος Βουλής: Η χώρα μας κινείται ανοδικά και υπάρχει προοπτική για τους νέους     CNA   Απονομή δικαιοσύνης ζητούν από την Μέι οι κάτοικοι της περιοχής του Grenfell Tower     CNA   2,42 δις πρόστιμο της Κομισιόν στην Google για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης

Βγήκε άσπρος καπνός στις συναντήσεις Ελλάδας - θεσμών, λέει ο Τσακαλώτος
ΚΥΠΕ - ΑΠΕ - Ελλάδα/Αθήνα 02/05/2017 06:53


Για άσπρο καπνό στις συναντήσεις των ελληνικών αρχών με τους δανειστές μίλησε ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά την ολοκλήρωση της κυβερνητικής ομάδας με τους επικεφαλής των θεσμών.

«Υπάρχει άσπρος καπνός, ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος μετά τη συνάντηση που ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ μετά αυτή την εξέλιξη αναμένονται επίσημες δηλώσεις.

Οι συναντήσεις των θεσμών με την κυβερνητική ομάδα είχε αρχίσει στις 15:00 χθες και σύμφωνα με Έλληνα αξιωματούχο συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα όπου υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών.

Στόχος είναι η ολοκλήρωση των συζητήσεων για την αξιολόγηση μέχρι το Eurogroup που είναι ορισμένο για τις 22 Μαΐου, οπότε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναμένεται να συζητηθούν τα μέτρα για το ελληνικό χρέος.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:27/06/2017
Όγκος:154.653,86
CSE:75,660  0,600%
FTSE/CySE:45,090  0,690%
Λευκωσία40°C
Λάρνακα34°C