Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις Μαρτίου σε κλειστούς χώρους των Δήμων Παραλιμνίου και Δερύνειας
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 11/03/2020 13:12


Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις Μαρτίου, σε κλειστούς χώρους των Δήμων Παραλιμνίου και Δερύνειας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου αναφέρεται ότι «λόγω των μέτρων πρόληψης για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Κύπρο που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην επικράτεια του Δήμου μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2020".

Εξάλλου σε δική του ανακοίνωση ο Δήμος Δερύνειας αναφέρει ότι "αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνταν σε κλειστούς χώρους μέχρι τις 31 Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένου και του εορτασμού της 25ης Μαρτίου».

Σημειώνεται ωστόσο ότι η υπαίθρια Λαϊκή Αγορά του Δήμου Δερύνειας θα λειτουργεί κανονικά κάθε Σάββατο από τις επτά το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C