Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Αναβάλλονται λόγω του κορωνοϊού, εξετάσεις για πλήρωση κενών θέσεων στο Δήμο Λάρνακας
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 12/03/2020 15:02


Αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού, εξετάσεις που θα πραγματοποιούνταν για πλήρωση κενών θέσεων στο Δήμο Λάρνακας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχουν αποφασιστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και μετά από σχετική απόφαση για αναστολή της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Κύπρου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αναβλήθηκαν οι εξετάσεις για την πλήρωση οκτώ κενών θέσεων στον Δήμο Λάρνακας».
 
Οι εξετάσεις που θα ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στις 21 Μαρτίου αφορούν μία θέση εσωτερικού ελεγκτή, δυο τεχνικών, δυο τροχονόμων και ενός τεχνικού ηλεκτρολογίας.
 
Επίσης αναβάλλονται οι εξετάσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στις 28 Μαρτίου για την πλήρωση δύο θέσεων λειτουργών δημοτικής υπηρεσίας.
 
Σημειώνεται ότι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων, θα ανακοινωθεί έγκαιρα σε μεταγενέστερο στάδιο.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)
 
 
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C