Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Τιμητική η διάκριση για το Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο, λέει ο Δήμος Πάφου
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 10/01/2020 17:35


Ιδιαίτερα τιμητική χαρακτηρίζει ο Δήμος Πάφου τη βράβευση του Μαρκιδείου Δημοτικού Θεάτρου στον Κρατικό Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής 2019 ως «Κτηρίου δημόσιας/συλλογικής χρήσης ενταγμένο στο αστικό περιβάλλον».

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο, το Βραβείο επέδωσε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Κρατικών Βραβείων Αρχιτεκτονικής 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Εκ μέρους των Αρχιτεκτόνων του έργου, το Βραβείο παρέλαβαν οι Μάριος Χριστοδουλίδης και Χρίστος Χριστοδούλου του Γραφείου «SIMPRAXIS», ενώ τιμητικό δίπλωμα απονεμήθηκε στον Δήμο Πάφου ως δικαιούχου του έργου. Το δίπλωμα παρέλαβε ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος.

Τα βραβευμένα έργα, καθώς και άλλα έργα που επιλέγηκαν από την Κριτική Επιτροπή για τον σκοπό του Διαγωνισμού θα εκτίθενται από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 21 Φεβρουαρίου 2020 στα Κεντρικά Γραφεία του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεων στη Λευκωσία, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΓΚ)

 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C