Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Αρχισαν οι εργασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Κισσόνεργας
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 15/01/2020 11:47


Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Κισσόνεργας και το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο προς παράδοση στο τέλος του Απρίλη του 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κ.Σ. Κισσόνεργας.

Όπως αναφέρεται, η  χρηματοδότηση θα γίνει από συσσωρευμένα αποθέματα του ταμείου του Κ.Σ. Κισσόνεργας και από το ειδικό ταμείο στο οποίο έχουν καταβληθεί κεφάλαια για τις δεσμεύσεις για κατασκευή πεζόδρομου.

Στην ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού, σημειώνει πως ήδη υπεγράφησαν τα συμβόλαια για άμεση έναρξη των εργασιών.

Όπως αναφέρει ο κ. Στυλιανού, το  έργο, σε πρώτη φάση, θα στοιχίσει γύρω στις €300,000 θα είναι μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, θα ενώσει όλα τα ξενοδοχεία της τουριστικής περιοχής της Κισσόνεργας και θα έχει ενιαίο σχεδιασμό που συνάδει με το περιβάλλον και τις αναπτύξεις που έχουν γίνει στην περιοχή.

Παρόλο που η κατασκευή του πεζόδρομου, στην τελική του μορφή, αρχικά προϋπολογιζόταν να στοιχίσει γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ (€3,000,000), το Συμβούλιο, προστίθεται στην ανακοίνωση,  έχοντας πάντοτε υπόψη τις οικονομικές του δυνατότητες, αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές στον σχεδιασμό και με συνετή διαχείριση φιλοδοξεί το έργο να στοιχίσει σε πρώτη φάση γύρω στις τριακόσιες χιλιάδες, δηλαδή περίπου στο ένα  δέκατο του αρχικού προϋπολογισμού, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ) 
 

 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C