Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Αρχισε η διενέργεια διαγνωστικών τεστ για κορωνοϊό στον Δήμο Γεροσκήπου
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 03/04/2020 10:22Ο Δήμος Γεροσκήπου άρχισε τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοιό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, σε μια προσπάθεια ανίχνευσης του προβλήματος του κορωνοϊού εντός των δημοτικών ορίων Γεροσκήπου, ο Δήμος άρχισε από χθες (2/4), σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένη ιδιωτική εταιρεία, τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν 100 περίπου διαγνωστικά τεστ, τα οποία θα καλύψουν εργαζόμενους σε δημόσιους χώρους και υποστατικά που είναι σε λειτουργία.

Ο Δήμος Γεροσκήπου είναι σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας για να γίνουν επιπλέον διαγνωστικοί έλεγχοι με επιχορήγηση του κράτους, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ) 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C