Τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ παρουσιάζουν τα Ευπώλητα Βιβλία της Εβδομάδας:

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΠΑΡΓΑ - ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ ΕΡΩΤΑ

Νο.1:-- Δύο Νύχτες Έρωτα

Συγγραφέας: Ρένα Ρώσση - Ζαϊρη

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Περιγραφή

Ήμουν ερωτευμένη με δύο άντρες. Τους ήθελα και τους δύο. Ο Αλέξης ξύπνησε μέσα μου το πάθος. Άγρια θύελλα ήταν, με συγκλόνιζε, με έσπρωχνε να νιώσω το καθετί με όλο μου το είναι. Ο Λουκάς ήταν το λιμάνι που λαχταρούσα, η γαλήνη, η στοργή. Μούλιαζα στην αγάπη κοντά του. Έζησα δυο νύχτες έρωτα. Με τους δύο άντρες της ζωής μου. Ήταν ανάγκη να διαλέξω ανάμεσά τους. Και γρήγορα μάλιστα. Τι έπρεπε να κάνω; Η ιστορία μιας οικογένειας από την εποχή του πολέμου ως σήμερα. Η ιστορία μιας σπάνιας φιλίας που άντεξε στον χρόνο. Γιατί η αγάπη δεν εξαναγκάζεται, δεν ορίζεται. Επιμένει, ονειρεύεται, παρασέρνει.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΠΑΡΓΑ - ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Νο.2:-- Το Κλεμμένο Λουλούδι  

Συγγραφέας: Φανή Πανταζή

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Περιγραφή

Έχασε τους γονείς της στον πόλεμο, o άντρας που αγάπησε έφυγε για την Αμερική, και το παιδί του έρωτά τους χάθηκε μια νύχτα μέσα από τα χέρια της. Μοναδικός πλέον σκοπός της ζωής της Δάφνης είναι να ξαναβρεί το χαμένο της μωρό. Αξιοποιώντας το σπάνιο χάρισμά της να κεντάει το όνειρο, καταφέρνει να γίνει περιζήτητη για τις μοναδικές δημιουργίες της και να αποκτήσει πλούτη που ποτέ δε φαντάστηκε. Μόνο που η αγκαλιά της μένει άδεια... Ο Στρατής επιστρέφει από την Αμερική αναζητώντας απεγνωσμένα τη Δάφνη, χωρίς να γνωρίζει πως έχει μια πανέμορφη κόρη που κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Και η Σοφία, το κορίτσι που έχασε τον δρόμο του, πρόδωσε αυτούς που το αγαπούσαν κι έκλεψε εκείνο το μωρό, μετανιωμένη τώρα πικρά, πασχίζει να το ξαναβρεί μέσα στην απέραντη πόλη. Μια ιστορία γεμάτη ανατροπές και παιχνίδια της μοίρας που θα σας κάνει να πονέσετε, να ελπίσετε και να χαρείτε μαζί με τους ήρωες. Ένα μυθιστόρημα που σίγουρα θα αγαπήσετε.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ - ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΑΥΓΗ

Νο.3:-- Αυγή το Θαμμένο Τετράδιο

Συγγραφέας: Σπύρος Πετρουλάκης

Εκδόσεις: Μινώας

Περιγραφή

«Το όνομά μου είναι Αυγή. Αυγή, σκέτο. Γεννήθηκα στις 25 Νοέμβρη του 1931 στα περίχωρα της Λαμίας. Βρίσκομαι στο Παλαιό Τρίκερι περίπου έναν χρόνο. Με έφεραν εδώ τον Ιούνιο του 1949 μαζί με άλλες γυναίκες. Το Τρίκερι όμως δεν είναι τόπος εξορίας. Είναι η ίδια η κόλαση πάνω στη γη. Όχι το νησί ασφαλώς, αλλά εκείνοι που κρατάνε τις τύχες μας στα χέρια τους. Οι δεσμοφύλακές μας. Αυτοί είναι η κόλασή μας». Η γυναικεία φύση μοιάζει με τον αέρα: είναι αόρατη, αλλά και πανίσχυρη. Ανακαλύπτοντας ένα παλιό τετράδιο, η Αναστασία ταξιδεύει στο ολέθριο παρελθόν. Όταν οι δύο πλευρές βρίσκονται εβδομήντα χρόνια μετά μπροστά σε έναν καθρέφτη, μύθοι και πραγματικότητες έχουν μόνο μία όψη. Την αλήθεια

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΠΑΡΓΑ - ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Νο.4:-- Νοοτροπία Εγχειρίδιο Ευημερίας

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης

Εκδόσεις: Πολιτεία

Περιγραφή

Για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, χρειάζεστε την κατάλληλη νοοτροπία!

Απελευθερώστε το δυναμικό σας και ανακαλύψτε τη βαθιά επίδραση που έχουν οι σκέψεις σας στη διαμόρφωση της πραγματικότητας. Με οδηγό τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, έμπειρο ειδικό στην προσωπική ανάπτυξη, αυτό το μεταμορφωτικό βιβλίο σας προσφέρει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τις δυνατότητές σας και να χαράξετε νέα πορεία προς μια ζωή γεμάτη έμπνευση και σκοπό.

Ένα ταξίδι 52 εβδομάδων προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Το εγχειρίδιο αυτό θα γίνει ο σύντροφος και ο οδηγός σας για να αποκαλύψετε τις υπέροχες δυνατότητες του μυαλού σας μέσα από:

- Θετικές δηλώσεις: Αξιοποιήστε την ενέργεια των θετικών δηλώσεων για να αναδιαμορφώσετε τις σκέψεις και τις πράξεις σας.

- Πρακτικές στρατηγικές: Μάθετε εύκολα εφαρμόσιμες τεχνικές για να καλλιεργήσετε μια πιο θετική και ενδυναμωμένη νοοτροπία.

- Διαφωτιστικές & αφυπνιστικές ασκήσεις: Ασχοληθείτε με ασκήσεις εύκολες και συγχρόνως ισχυρές που θα σας καθοδηγήσουν προς τον καλύτερό σας εαυτό.

Ξεκινήστε το ταξίδι της εξέλιξής σας με αυτό το συναρπαστικό εγχειρίδιο σήμερα! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ

Νο.5:-- Αν όλα ήταν Αλλιώς

Συγγραφέας: Αλκυόνη Παπαδάκη

Εκδόσεις: Καλέντης

Περιγραφή

Αν η ψυχή μας φορούσε πάντα τα καλά της και καλωσόριζε τα όνειρά μας... Αν το καράβι μας έφτανε φωταγωγημένο στο λιμάνι που είχαμε διαλέξει... Αν στην προβλήτα μάς περίμεναν, με ανθοδέσμες και χειροκροτήματα, όλοι αυτοί που αγαπήσαμε... Αν δεν είχαμε αφήσει την πόρτα της ψυχής μας ανοιχτή, για να βρουν άσυλο οι κατατρεγμένοι... Τι απερισκεψία κι αυτή! Πάντα τους ληστές τούς περνούσαμε για κατατρεγμένους. Αν ξέραμε να διαβάζουμε εγκαίρως τα σημάδια των καιρών και να προβλέπουμε τις καταιγίδες... Αν δεν είχαμε μπερδέψει τα σημεία του ορίζοντα και περιμέναμε να βγει ο ήλιος από τη δύση... Πόσος χαμένος χρόνος, αλήθεια! Aν... Αν... Αν ήταν όλα... αλλιώς! Μα τότε, πώς θα ξεχωρίζαμε το φως που κλείνουν μέσα τους τα φύλλα της παπαρούνας;

------------------------------------------------------------------------

Παιδικά Βιβλία

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΠΑΡΓΑ - ΤΑ ΕΞΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Νο.1:-- Τα Έξι Κλειδιά για να ξεκλειδώσεις τον Κόσμο

Συγγραφέας: Έλενα Περικλέους

Εκδόσεις: Τελεία

Περιγραφή

Θέλεις να ξεκλειδώσεις τον κόσμο; Θέλεις να περάσεις από τον κόσμο των παιδιών στον κόσμο των ενηλίκων; Από τον κόσμο των Θαυμάτων στον κόσμο των Χαμένων Θαυμάτων; Να σε προειδοποιήσω πως, όταν πάρεις τα 6 κλειδιά και καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τον κόσμο, δεν υπάρχει επιστροφή. Αν το αποφασίσεις υπόσχομαι πως θα είμαι δίπλα σου στο ταξίδι αυτό που θα σε αλλάξει για πάντα. Γιατί Εγώ είμαι ο Φύλακας του Λαβυρίνθου.Θα έχεις στο ταξίδι σου συναντήσεις απρόβλεπτες, με ήρωες αγαπημένους, και παρέα με τον μικρό πρίγκιπα που πρέπει να γίνει βασιλιάς θα μπορέσεις να κάνεις το αδύνατο δυνατό. Με απόλυτη ελευθερία και θάρρος, θα ανακαλύψεις την αλήθεια για τον εαυτό σου και τους άλλους. Ένα αφήγημα ενηλικίωσης για κάθε παιδί και κάθε ενήλικα που θέλει να μάθει να βάζει τις ευτυχισμένες μέρες στην τσέπη και να βαδίζει το μονοπάτι της ζωής.

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΡΙΑ Η ΕΛΕΦΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ  ΚΥΚΝΩΝ

Νο.2:-- Άρια η Ελεφαντίνα και η Λίμνη των Κύκνων

Συγγραφέας: Αριάνα Χαριλάου

Εκδόσεις: Τελεία

Περιγραφή

Η Άρια λατρεύει το χορό και τη μουσική.Το όνειρό της είναι να γίνει μια μέρα σπουδαία μπαλαρίνα.«Τα όνειρα μας μπορούν να πραγματοποιηθούν εάν το θελήσουμε και προσπαθήσουμε αρκετά», της έλεγε η μαμά της. Θα τα καταφέρει άραγε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα;

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ ΕΥΚΟΛΑΚΙ

Νο.3:-- Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 18 Ευκολάκι

Συγγραφέας: Jeff Kinney

Εκδόσεις: Ψυχογιός  

Περιγραφή:Μέχρι τώρα, το γυμνάσιο δεν ήταν κι ακριβώς περίπατος για τον Γκρεγκ Χέφλι. Έτσι, όταν διαδίδεται στην πόλη πως το σχολείο κινδυνεύει να κλείσει, ο Γκρεγκ δεν το παίρνει κατάκαρδα. Αλλά όταν συνειδητοποιεί πως υπάρχει περίπτωση να πάει σε διαφορετικό σχολείο από τον καλύτερό του φίλο, τον Ράουλι Τζέφερσον, ο Γκρεγκ αλλάζει βιολί. Θα καταφέρουν ο Γκρεγκ και οι συμμαθητές του να σώσουν το σχολείο τους από το οριστικό κλείσιμο; Ή θα είναι αυτό η αρχή ενός ολοκαίνουριου κεφαλαίου στη ζωή του Γκρεγκ;