ΕΜΠΑΡΓΚΟ 28/5/22 - 08:00

Δελτίο Τύπου για την ανακοίνωση της 2ης μέρας του

34ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας & Φοιτητών της ΕΔΟΝ

 

 

Στις 6, 7 και 8 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, θα κτιστεί ξανά η μικρή πολιτεία του πολιτισμού και του εθελοντισμού.

To 34o Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ έρχεται.. και θα είναι ακριβώς όπως το αγαπήσαμε, #BackToNormality.

Η Κεντρική Σκηνή, θα φιλοξενήσει και πάλι, τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού και του κυπριακού στερεώματος. Το πρόγραμμα θα ξεκινά με κυπριακά και ξένα σχήματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις μεγάλες συναυλίες.

Στη Λαϊκή Σκηνή, θα παρελάσουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, ενισχύοντας την παράδοση και τον πολιτισμό μας. Στην Μπουάτ και φέτος θα αναδειχθούν νεανικά σχήματα, δίνοντας βήμα έκφρασης σε ερασιτεχνικά μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες. Στον Παιδότοπο, θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και διάφορα παιδικά σχήματα..

Όσον αφορά στην κεντρική σκηνή, ανακοινώθηκε η μεγάλη συναυλία της δεύτερης ημέρας. Πιο συγκεκριμένα το ταξίδι του 34ου θα συνεχιστεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που θα τραγουδήσει δικές του μεγάλες επιτυχίες.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρώτη συναυλία στις 6  Ιουλίου, θα ανακοινωθούν αργότερα.*Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στα Γραφεία της ΕΔΟΝ ανά επαρχία, διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της soldouttickets.com.cy και από τις 20 Ιουνίου στους φούρνους Ζορπάς παγκύπρια. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22766459                                                                                      

Κ.Σ. ΕΔΟΝ

28 Μαΐου 2022