ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣ ΜΜΕ

Αβέρωφ: Είναι υποχρέωση όλων μας να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξής μας και να στείλουμε το μήνυμα ενωμένοι, ενωμένοι, ποτέ νικημένοι

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στη συνεστίαση Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου

Σύνδεσμος πλάνων: https://bit.ly/3lRWSqn

Μαζική και με έντονο παλμό ήταν η συμμετοχή στη χτεσινή συνεστίαση του Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου, στην παρουσία του Προέδρου της παράταξης και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και στελεχών. Η Πάφος έστειλε ξεκάθαρο το μήνυμα ότι είναι ενωμένη και συσπειρωμένη γύρω από τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Από την πλευρά ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του υπογράμμισε το στοιχείο της ενότητας η οποία χαρακτηρίζει διαχρονικά τον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενότητα η οποία είναι και τώρα κυρίαρχο στοιχείο ενόψει των προεδρικών εκλογών.

Σε αυτό το πλαίσιο τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι το αποκούμπι της Κύπρου στα δύσκολα και ο πρωτοστάτης των επιτυχιών του κυπριακού ελληνισμού. Δεν διαλέξαμε ποτέ τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού και της δημοφιλίας, είπε ο Αβέρωφ Νεοφύτου κάνοντας αναφορά στις μεγάλες μάχες της πατρίδας με μπροστάρη τον ΔΗΣΥ, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε η πολιτική δύναμη που συνεχίζει την αποστολή της δίνοντας την υπέρτατη μάχη για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Για να το πετύχουμε χρειάζεται να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξής μας, εφόσον ένας ενωμένος Δημοκρατικός Συναγερμός είναι η εγγύηση για τη σταθερότητα της χώρας».

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, τόνισε επιπρόσθετα ο κ. Νεοφύτου είναι η παράταξη που καθοδηγείται από το τι είναι ωφέλιμο για τον τόπο κι όχι αρεστό. Για αυτό και οι αντίπαλοί μας δεν είναι με τα πρόσωπα που τα έχουν αλλά με την παράταξη και τις ιδέες μας.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν διασπάται. Είναι υποχρέωση όλων μας να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξής μας και να στείλουμε το μήνυμα ενωμένοι, ενωμένοι, ποτέ νικημένοι», σημείωσε ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

28.5.2022